De perfecte date zomer

Niet iedereen is per se fan van online daten. Je moet erg toegewijd zijn om door een zee van willekeurige profielen te scrollen en dat alleen maar om die ene persoon te vinden die misschien wel de perfecte match voor je is. Voordat je überhaupt weet of je het met de ander kan vinden, moet je bovendien nog het ijs breken en flink wat kletsen en flirten op je mobiel. Het is niet een cyclus waar iedereen van geniet, dat snappen we. 

Dus, als jij geen zin om je hele zomer achter je mobiel door te brengen, dan is Inner Circle perfect voor jou. De datingapp is erop gefocust je offline te krijgen en zorgt voor de nodige mogelijkheden om jou (weer) succes in de liefde te laten beleven

Vergeet wat je weet over singles events

Festivals, masterclasses, cocktails op dakterrassen en nog veel meer. De evenementen van Inner Circle in Amsterdam staan erom bekend dat ze nooit teleurstellen. Met andere woorden: dé evenementen die je nodig hebt voor een geslaagde zomer. Ze voelen in feite als een leuke avond uit, maar het beste is: iedereen is single. Dus kom met vrienden of alleen en geniet van het ontmoeten van nieuwe mensen.

date Inner Circle

Loop je lievelingsbar binnen en sla je slag

Jouw lievelingsbar is niet zomaar je lievelingsbar. De muziek, het personeel, de drankjes of misschien wel een combinatie maken die bar voor jou zo bijzonder. Dat is ook het idee achter de ‘spots feature’ van Inner Circle. Zo kan jij precies zien wie er nog meer fan is van jouw lievelingsplekken en kun je gemakkelijk op die locatie afspreken voor een eerste date. Weet je meteen dat jullie in elk geval die plek gemeenschappelijk hebben!

Inner Circle perfecte date

Maak tijd vrij voor de zomer!

Nu we mensen weer in het echt kunnen ontmoeten, heeft Inner Circle grote plannen voor deze zomer. Denk aan samenwerkingen met de coolste date locaties, avonden om niet te vergeten, pop-up feesten en nog veel meer. Maak je klaar om te lachen en flirten als nooit tevoren! Dus, wat moet je doen? Volg deze simpele stappen:

  1. Meld je aan op Inner Circle
  2. Check welke evenementen eraan komen en verzeker je van een plaats  
  3. Maak je op voor een nieuwe date ervaring!
In samenwerking met Inner Circle