Over Nitro League

Nitro League is een gedecentraliseerde play-to-earn racegame. Met deze game brengen zij een geoptimaliseerde gameplay, token-earnings en de metaverse samen. Het is een unieke, mobiele, play-to-earn race game met cutting-edge gameplay mechanics en graphics. Gebouwd door een team met 500 miljoen app store downloads en crypto projecten die meer dan $ 3 miljard waard zijn.

 

Bekendmaking via een live stream met partners

Nitro zal de eerste versie van de Garage app debuteren tijdens een speciaal Twitch stream evenement live op 2 april 2022 om 1 uur UTC. Samen met YGG SEA, Terra Virtua, het Nitro League game development team, Polinate en Polygen, zal de lancering gemodereerd worden door Kaisaya, een bekende gaming en esports influencer.

De Nitro Garage biedt functionaliteiten voor spelers die eerder niet beschikbaar waren. Na maandenlange ontwikkelingen markeert Nitro een cruciale mijlpaal in de Nitroverse reis. De release van de nieuwe functie brengt een nieuwe manier voor gebruikers om de Nitro League metaverse te ervaren. En dat binnen slechts 3 maanden na de IDO van het project.

Via de eigen in-game functie creëert het team een ruimte waar gebruikers de volledige vrijheid hebben om unieke en makkelijk gameplay mechanics te creëren en toegang hebben tot de Nitro assets die ze op de TerraVirtua marktplaats hebben gekocht. Dit brengt Nitro een stap dichter bij de lancering van de racefunctie van het platform voor een complete race-ervaring, maar ook voor de zeldzame digitale verzamelobjecten. Met name voor deze digitale objecten is de Nitro League Garage is dé plek waar deelnemers de dagelijkse beloningen die ze hebben gewonnen kunnen bekijken en al hun digitale activa op één plek kunnen zien.

nitro league

De NFT Garage galerij

Voorlopig kunnen spelers hun Garage (NFT-galerij) verkennen en met hun auto’s werken. In de toekomstige zal je in staat zijn om ze te upgraden en verschillende onderdelen toe te voegen die de prestaties zullen verhogen en de kansen van spelers om races te winnen zullen verbeteren. We bouwen ook aan de sociale component van de Nitroverse door gebruikers aan te moedigen om foto’s van hun garage te delen en tot 6 auto’s te showcasen in de ‘Car Parking Area’. Dit is een eerste stap naar het bouwen van een grote game-community met onder andere contacten, clans en leagues.

Het Nitro League ecosysteem is breed en inclusief, met visies op meer functies die spelers ondersteunen en ontwikkelen, maar ook groeien door een netwerk van strategische partnerships. YGGSEA, Terra Virtua en Polinate zijn een van de eersten die de Nitroverse ondersteunen en deel uitmaken van de Nitro League Launch Party voor de Garage feature.

 

Introductie event van Nitro

Het evenement zal van start gaan met een introductie van Kaisaya, gevolgd door een één-op-één met Nitro League’s CEO Zaynab Tucker, die de onderdelen van de garage zal presenteren en elk onderdeel zal toelichten. De aanwezigen worden getrakteerd op een game op het Discord-kanaal van het merk en krijgen de kans om deel te nemen aan een paneldiscussie met het team van Nitro. Irfan Khan zal het volledige concept van de game behandelen en Rizwan Siddiqui zal praten over de creatieve inspiratie achter het ontwerp van Nitro League.

Je kunt meer lezen over de plannen van Nitro League door de roadmap van het team hier te bekijken of door de Telegram van Nitro League Games in de gaten te houden.