Nitro League is dé race-game van de toekomst

We wanen ons in het jaar 3050. Nieuwe technologie, nieuwe ontwikkelingen en uiteraard ook nieuwe wagens zullen er dan aanwezig zijn. Dit is waar Nitro League inspiratie uit haalt. Het is een gedecentraliseerde play-to-earn racing game, waar iedere auto, race, crypto én/of NFT-fanaat gek op zal zijn! Niet alleen door de vernieuwde graphics, designs én wagens, maar ook omdat je door te racen tokens en dus ook geld kan gaan verdienen.

NITRO map

De gameplay van Nitro League

Nitro League bestaat uit meerdere elementen. Het is een (mobile) gameplay waarbij de game draait om het racen, maar dat is zeker niet alles. In de play-to-earn game kan je namelijk racen met je eigen NFT-cars. Alle spelers kunnen namelijk bij Nitro League NFT auto’s verzamelen, er online mee racen, en ze verhandelen op elke NFT-marketplace, of ze showcasen in de metaverse. Zo kan jij ook je NFT-auto upgraden met zeldzame onderdelen om de marktwaarde te verhogen en je kansen te vergroten om meer races te winnen. Aangepaste ontwerpen, nieuwe skins, grotere banden en nog veel meer. Dit zal allemaal beschikbaar worden met de komst van nieuwe partners.

 

Upgrade your vehicles to make them unique or faster in the race and increase their value in the marketplace.

 

Mocht je nou nog niet helemaal bekend zijn in de NFT en/of crypto-wereld, maar ben je wél een enorme auto of raceliefhebber, dan heb je geluk. Nitro League is namelijk laagdrempelig om in te stappen, zodat jij ook als beginner kan beginnen en je pad kan bewandelen binnen de community.

 

Het team achter Nitro League

Natuurlijk kan een game als dit niet tot stand komen zonder een goed team en enkele deelnemende partijen. De CEO van Nitro is Zaynab Tucker. Een succesvolle vrouw die al meer dan 20 jaar ervaring heeft met technologie, media en financiële sectoren. Zo heeft zij gewerkt aan miljoenen projecten voor bedrijven als Mastercard, Visa, Emirates en meer. Samen met David Atkinson (CSO), Manuel Machado (Chief Commercial Officer), Gasper Stih (Marketing Director, Glen Bullen (Chief Operations Officer), Rizwan Siddiqui (Chief Creative Officer) and Haseeb Khan (Chief Technology Officer) hebben ze een team aan specialisten die zorgen voor de succesvolle lancering van deze game.

Naast meerdere participerende projecten is Nitro League de eerste die door Hotwire Studios zal worden uitgebracht. Zij zijn voorloper op het gebied van innovatie in de mobilegame-industrie. Hotwire heeft onlangs met succes 10 miljoen dollar opgehaald waar onder andere dit project mee gestimuleerd zal worden.

nitroleagueracing_263722726_143747011332422_6153421586930148436_n

 

IDO van $NITRO op Polkastarter

Nitro League kan met trots vertellen dat de Initial Decentralized Offering (IDO) voor de $NITRO token via Polkastarter zal verlopen. Vanaf 13 december 01:00 PM UTC zal de token namelijk beschikbaar zijn. Natuurlijk kan je de token dan kopen, maar als jij een race-wonder bent, dan kan je die in de game ook gewoon winnen natuurlijk. The race is on!