Lingerie voor je vriendin als cadeau kopen? Hier moet je op letten

Uit onderzoek blijkt dat mannen wel degelijk een voorkeur hebben voor een soort lingerie voor vrouwen. Maar wil jij jouw vriendin verrassen met een nieuw setje, dan dien je echter met heel veel meer zaken rekening te houden. Het gaat tenslotte niet alleen om wat jij als man mooi vindt bij je partner, zij moet zich er ook fijn in voelen.

lounge underwear rode lingerie kopen voor je vriendin

Hoewel we natuurlijk wel aannames kunnen doen en jullie advies kunnen geven vanuit de ogen van de man, is de vrouwenmening hierin (minstens) net zo belangrijk. Want eerlijk, wij hebben geen idee wat nou écht lekker zit. Speciaal daarom gingen wij te rade bij de dames van FEM FEM en vroegen hen om een aantal tips. Dit is hun advies, van vrouw tot man.

“Koop een bijpassende set”

First things first: zorg ervoor dat je een bijpassende set koopt voor je vriendin. Je slaat namelijk volledig de plank mis als het totaal niet bij elkaar past op het gebied van kleur, materiaal of patronen. Regel #1 uit het handboek.

bh groen lounge underwear

Desire Balcony BH - Emerald

Lounge Underwear €42,00 Shop nu
broekje groen lingerie

Desire String

Lounge Underwear €18,00 Shop nu

“Kijk naar haar huidige setjes”

Aangezien lingerie een heel persoonlijk iets is, is het een must dat jij even haar lades induikt wanneer ze niet kijkt. Door goed te kijken naar haar huidige lingeriesetjes, kan jij doorslaggevende informatie scoren. Je bent een man op een missie. Dus ga ervoor.

lounge underwear modellen

Waarom dit zo belangrijk is? Haar dagelijkse ondergoed draagt ze omdat ze zich er comfortabel en zelfverzekerd in voelt. Is ze het type dat normaliter gaat voor een bralette, koop die dan ook. Voelt zij zich zelfverzekerder in push-up, dan weet je wat je te doen staat. Dit is iets waar je écht geen fouten in kan maken. Want koop je een push-up bh, terwijl jouw partner dat soort bh zelf nooit draagt, geeft dat een heel fout signaal af en schiet het cadeau ongetwijfeld in het verkeerde keelgat. Doe dit ook zeker bij de maat zodat het setje goed past.

“Zwart is safe, maar saai”

Oké, zwart is op het gebied van kleding altijd een goede keuze. Dit geldt ook zeker op het gebied van lingerie. Maar de kans is heel groot dat jouw vriendin al een leuk zwart setje heeft. Het zou dan een beetje dubbelop zijn om wéér voor iets zwarts te gaan, toch?

Het is tenslotte een cadeau, dus het mag best speciaal zijn. Tip van de FEM FEM-dames: ga voor een warm kleurtje dat een vrouw ook in de winter zal dragen. Kleuren als donkergroen, paars, blauw zijn uniek, maar elegant.

lingerie cadeau vriendin kopen

Blossom Balcony BH

Lounge Underwear €42,00 Shop nu
paarse lingerie kopen vriendin

Charmed Balcony BH

Lounge Underwear €42 Shop nu

Ook hangt de kleurkeuze af van de gelegenheid. Met Valentijnsdag om de hoek kunnen we stellig advies geven over één kleur: rood. Het is de dag van de liefde, dus vier het dan ook met de kleur van de liefde. Om het ons mannen nog net wat gemakkelijker te maken, komt Lounge Underwear met een gloednieuwe Valentine’s Collection. Hier ga jij zeker haar (en jouw) favoriete setje vinden.

“Er is maar één materiaal: kanten!”

Kant is dé stof waarin een vrouw zich sensueel (en een beetje stout) voelt. Het fijne, doorschijnende stofje is chique en vrouwelijk, en dat is precies wat je wil. Dankzij de licht elastische kwaliteit past het zich bovendien harmonieus aan de contouren van het prachtige vrouwelijke lichaam aan. We kunnen wel stellen dat dit de enige juiste keuze is.

Pink Eden Intimates Muriel Valentines 2024 2

Wil jij echt uitpakken (om vervolgens je vriendin uit te pakken), ga dan voor een volledige Intimates Set van Lounge Underwear. Deze sets zijn nét wat pikanter en gaan dus ongetwijfeld voor een spannende avond zorgen. Zo heeft het populaire lingeriemerk sets met bijpassende jarratelgordel en beenbandjes, basques, bodysuits en zelfs bruidslingerie.

Dus mannen, onthoud de bovenstaande tips en bestel een verleidelijk setje op de website van Lounge Underwear. Succes, en veel plezier!

In samenwerking met Lounge Underwear