Wie is deze Nederlandse zanger?

Duncan Laurence, ook bekend als Duncan de Moor, is een Nederlandse zanger en songwriter. Hij werd bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland, waar hij bijna de finale haalde. In 2019 won hij het Eurovisiesongfestival met zijn eigen liedje “Arcade” en sindsdien heeft zijn carrière een echte boost gekregen.

Duncan Laurence verkoopt zijn woning in Amsterdam

Duncan Laurence zette onlangs zijn woning in Amsterdam te koop voor een bedrag van 799.000 euro en rondde de verkoop al vrij snel af. Klinkt niet al te gek, zou je denken. Maar wanneer je beseft dat de woning ‘slechts’ (relatief gezien) 72 vierkante meter is, dan zal je wel anders praten. Maar wat krijgt de koper voor zijn geld?

De nieuwe eigenaar mag intrekken in een vierkamerappartement van – zoals gezegd – 72 vierkante meter met twee slaapkamers en twee badkamers. Het appartement is voorzien van vloerverwarming en een luxe open keuken met genoeg inbouwapparatuur voor elk gerecht en heeft zelfs een kookeiland.

Openslaande deuren in de woonkamer brengen je naar een groot dakterras op het zuiden, waar je dus genoeg zon hebt. De woning heeft een goede locatie. Je kunt in enkele minuten met de fiets in het centrum van Amsterdam komen. Bekijk hieronder een aantal foto’s van de woning (bron: Funda):

funda amsterdam woning

woning duncan laurence

strakke badkamer woning