EXIT 2.0 – Servië

We vertelden eerder al over dit festival in Servië. Ze vieren hun 20-jarige bestaan en gaan daarom volop uitpakken met een indrukwekkende line-up voor EXIT Festival 2.0. Met headliners als Robin Schulz, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, DJ Snake, Sabaton, David Guetta en veel meer top artiesten belooft het een onvergetelijke beleving te worden.

Bovendien vindt EXIT Festival 2.0 plaats op een waanzinnige locatie. Je kan daadwerkelijk dansend de zon zien opkomen boven de Donau wanneer jij in het Fort van Petrovaradin aan het feesten bent. Het festival gaat komende maand al van start. Tussen 8 en 11 juli zal in de Servische plaats Novi Sad de grond hevig gaan beven vanwege alle beats, raps en ander oorgestreel geproduceerd door de crème de la crème van de muziekwereld.

Check deze link voor ticketprijzen en meer info.

 

Untold Festival 2021 – Roemenië

In Roemenië komen artiesten als Robbie Williams, Stormzy, Paul Kalkbrenner en David Guetta 300.000 bezoekers trakteren op hun muzikale talent. Untold Roemenië is niet voor niets verkozen tot Best Major Festival tijdens de European Festival Awards. Het festival is bovendien pas in 2015 ontstaan dus dit is een gigantische prestatie in zo’n korte periode.

Ook de locatie van dit festival is er eentje om nooit te vergeten. Zoals ieder jaar vindt Untold plaats in Cluj-Napoca. Vooral de main stage is indrukwekkend en vind je in het Cluj Arena Stadion, welke wordt gedomineerd door EDM. Verder zijn er intiemere stages waar jij ook de voeten kan bewegen. Kortom: voor ieder wat wils.

 

Hideout Festival – Kroatië

Als je een vakantie naar Kroatië wil combineren met een festival, dan moet je zeker naar Hideout gaan. Dit vijfdaagse festival wordt gegeven op het Zrce strand en dit geeft het festival een heerlijke feestelijke vibe. De line-up bestaat uit onder anderen Purple Disco Machine, Fisher en Camelphat en festival vindt plaats tussen 5 en 9 september.