De beste sportschool van Amsterdam

Eerder lieten we jullie al kennismaken met de beste sportschool van Amsterdan, David Lloyd Amsterdam. Niet alleen in onze hoofdstad is deze gym écht een begrip. Met in totaal 123 clubs (waarvan 7 in Nederland) is het echt een internationale grote speler met in totaal zo’n 560.000 leden; en dat is niet zonder reden.

Bij de sportscholen van David Lloyd Clubs beschik jij over de chillste faciliteiten om aan jouw summer body te werken. Dit gaat veel verder dan de standaard cardio- en krachtapparatuur. Onder begeleiding van gekwalificeerde Personal Trainers en Coaches kan jij aan jouw persoonlijke doelen werken. Met hun deskundigheid wordt er een persoonlijk plan gemaakt, zodat jij stap voor stap progressie maakt.

david lloyd amsterdam beste sportschool

Ook kan je genieten van de extra luxe voorzieningen die David Lloyd Clubs te bieden heeft. Er is toch niks lekkerder dan na een heavy work-out te ontspannen in een van de diverse spa faciliteiten en de verwarmde binnen- en buitenzwembaden? Precies.

Maar er is meer. Ben jij die jonge vader of moeder die zich toch stiekem afvraagt waar jij die kleine van je moet droppen omdat je geen oppas hebt gevonden? Dan kan je ook hiervoor bij de sportscholen van David Lloyd Clubs terecht. De vestiging in Amsterdam beschikt over een kinderopvang zodat jij je volledig kan richten op jouw training. Hoe relaxt!

Naast alle bovenstaande exclusieve faciliteiten onderscheidt David Lloyd zich ook met hun racketsport faciliteiten, club lounges én hun unieke groepslessen waarbij zowel de fysieke als de mentale gezondheid wordt getraind. Afgelopen december en januari hebben ze nog een aantal nieuwe groepslessen gelanceerd: CYCLONE, RHYTHM, IGN1TE en SPIRIT.

De nieuwe groepslessen van David Lloyd Amsterdam

CYCLONE is een groepsles waar de leden hun skills op de fiets kunnen verbeteren. Iedere les wordt anders ingezet door middel van verschillende virtuele routes. Onder begeleiding van een instructeur – die je zonder twijfel lekker pusht om tot het gaatje te gaan – worden je kracht, snelheid en conditie verbeterd.

Rhythm David Lloyd

Ook de groepslessen van RHYTHM ga jij tot het uiterste. Hier worden uplifting muziek, ambilights en dans gecombineerd. Maar dat is niet alles. Naast het fysieke aspect wordt je gemoedstoestand verbeterd en de stress gereduceerd tijdens de RHYTHM-lessen. Kortom: het is een work-out voor lichaam en geest!

Ben jij een liefhebber van een HIIT-training? Dan zal IGN1TE jouw way to go zijn. Het is een les waarbij er gebruik gemaakt wordt van een mix van cardio- en krachtgebaseerde intervaltraining met hoge intensiteit. De atletische en martial arts gebaseerde bewegingen zorgen in combinatie met high-energy muziek voor een toename van adrenaline. Met deze training verbeter jij je snelheid, kracht en uithoudingsvermogen in no-time. 

Last but not least, SPIRIT. Wil jij jouw mind meer trainen? Dan is dit de #1 aanrader. Het vergroten van je concentratievermogen en een ontspannen gevoel en het verminderen stress staan voorop bij deze groepslessen. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van diepe ademhalingstechnieken in combinatie met vloeiende bewegingen, met een kwaliteitsverbetering van jouw nachtrust tot gevolg.

Kortom: David Lloyd Amsterdam is de next-level sportschool voor de mensen die echt aan henzelf willen werken. Kan jij niet te wachten om de sportschool in te duiken en te genieten van high-end faciliteiten? Via deze link kan je een David Lloyd Amsterdam proefabonnement proberen van 3 maanden.

In samenwerking met David Lloyd