David Lloyd is de beste sportschool van Amsterdam

Heb jij goede voornemens en wil jij werken aan je conditie of summerbody? Sinds kort staan de deuren van de sportscholen weer open, jou een productieve dag te bezorgen. Omdat er zich talloze sportscholen bevinden bij jou in de buurt, maken we het je wat gemakkelijker. Bij sportschool David Lloyd word jij voorzien van de chillste faciliteiten onder de pannen van één dak. Deze sportschool in Amsterdam biedt je namelijk meer dan enkel een paar cardio toestellen.

Naast het enorme scala aan groepslessen (waaronder Blaze), programma’s voor kinderen en de nieuwste fitnessapparatuur, voldoet deze sportschool in Amsterdam aan nog meer wensen.

 

Sportschool David Lloyd in Amsterdam wordt in de omgeving door vele sportfanaten gezien als de beste sportschool van Amsterdam; en dat is niet zomaar. Je krijgt de mogelijkheid samen met een gekwalificeerde Personal Trainer en coach te werken aan jouw doelen. Met deze deskundigen bouw je een schema op, waardoor jij zonder twijfel jouw goede voornemens behaalt. Naast de professionaliteit van de gym, kan ieder lid ook genieten van de luxe faciliteiten. De sportschool is voorzien van diverse spa faciliteiten en verwarmde binnen- en buitenzwembaden.

sportschool met zwembad amsterdam

Hierbij is het ook de mogelijkheid je kids zwemlessen te laten volgen. Heb jij een middag vrij, ben je toe aan een work-out, maar heb jij last-minute geen oppas weten te regelen? Don’t worry, David Lloyd has got your back. De sportschool is voorzien van een kinderopvang, waardoor jij jezelf volledig kan focussen op jezelf.

Wil jij na een stevige work-out tot rust komen en jezelf belonen met een gezonde maaltijd? De gym is voorzien van verschillende cafébars waar jij alleen of samen met je sportbuddy kunt na hangen met een maaltijd of drankje naar keuze. Met de locatie aan het einde van Overtoom, om de hoek bij het fraaie Vondelpark, is sportschool David Lloyd gelegen op de perfecte locatie en gemakkelijk te bereiken.

David Lloyd beste sportschool van Amsterdam

Zie jij deze sportschool wel zitten en wil jij achter meer informatie komen? Bekijk dan de website van sportschool David Lloyd Amsterdam.