Alfa Bier houdt deze zomer jouw hoofd koel

Als we de experts mogen geloven is de hittegolf in Nederland pas net begonnen en gaan er nog tal dagen volgen waarbij we opzoek willen gaan naar verfrissing. Zo zorgt een duik in het water voor verkoeling maar is een dip natuurlijk niet compleet zonder een biertje in je hand. Alfa Bier zoomt deze zomer met hun zomercampagne in op deze simpele, kleine momenten van het leven die voor jou de zomer de zomer maken, en waar uiteraard een koud biertje niet bij mag ontbreken. 

Het Beste Pils ter Wereld 

Alfa Bier is niet meer weg te denken als bierbrouwerij en weet ons continu te verrassen. Zo kennen ze hun positie in de industrie en zijn ze vastberaden ook deze zomer ons opnieuw te laten ervaren van hetgeen wat professionals al weten: Alfa Edel Pils is het Beste Pils ter Wereld. Een titel die niet voor iedereen is weggelegd maar ze hebben bereikt door hun authenticiteit. Waar ze namelijk gebruik maken van Alfa’s eigen Meens stamgist voor het gistproces, creëert dit een eigenzinnige smaak die berust is op karakter. Uniek zijn ze ook in hun verdere productie waar ze natuurzuiver bronwater uit eigen bron gebruiken en de frisheid in het pils verlenen door de bewaking van het uitgebalanceerde evenwicht tussen kwalitatief hoogstaande hop en mout. 

Met de nieuwe zomercampagne speelt Alfa Bier weer naadloos in op de tijdsgeest van nu. De jongere doelgroep heeft de hoofdrol gekregen waar ze prioriteit geven aan het optimaliseren van de zomer. Door te focussen op het werkwoord achter het realiseren van dit ultieme zomergevoel, dient Alfa Bier slechts als lijdend voorwerp die dit kan versterken. Zo beleven, proosten en genieten we deze zomer samen in de zon met Alfa Bier. 

Van kersttrui naar zonnige bucket hat en slippers

Waar Alfa Bier vorig jaar alweer een tweede versie van de kersttruien uitbracht, is het dit jaar tijd voor een zomercollectie. Maak je zomerfit compleet en ga snel naar de webshop om bij de volgende hoge temperaturen te flaneren in het park met een Alfa Bier bucket hat, T-shirt en slippers. Heb jij dus zin om deze zomer volledig uit te spelen? Dan is Alfa Bier voor jou het laatste ingrediënt. 

alfa bier bucket hat

Alfa Bier

Bucket Hat €12,95 Shop nu
alfa bier slippers

Alfa Bier

Slippers €12,95 Shop nu
In samenwerking met Alfa Bier