De zwarte coltrui is onmisbaar in jouw garderobe

Een zwarte coltrui staat voor ons symbool voor veel kenmerken die een succesvolle man maken. Stijl, expertise (kijk maar naar Steve Jobs, die je kon uittekenen in een exemplaar van de trui) en een tijdloos karakter worden allemaal geassocieerd met dit kledingstuk. Nu het kouder begint te worden, is het tijd om een fijne selectie te maken van tien van deze coltruien. We kunnen gewoonweg niet zonder tenminste één van deze truien in onze collectie.

Coltrui onder een pak

Een coltrui heeft een formele uitstraling. Het is een kledingstuk dat je gemakkelijk kan combineren met een mooie pantalon en bijpassende colbert (of alleen met een colbert of pantalon). Doordat de coltrui geen statig overhemd is, maakt hij een pak wat speelser. Je kan de coltrui dan ook prima dragen door een etentje of feestelijke gelegenheid.

zwarte coltrui

Veel combinaties mogelijk

Tegelijkertijd kun je er ook voor kiezen om de coltrui op een andere manier te combineren. Draag hem bijvoorbeeld boven een lichte (nette) spijkerbroek en combineer dit met zwarte schoenen. Je schommelt hiermee tussen chique en casual. Ook staat deze trui onder een lange mantel. De col van de trui komt hierdoor namelijk duidelijk tot zijn recht. Je kan het kledingstuk dus op verschillende manieren combineren, precies zoals jij graag wilt.

Een tijdloos kledingstuk

Het fijne aan een zwarte coltrui is het feit dat de trui zo tijdloos blijft. Vroeger droegen sterren als James Dean hem, vandaag de dag zien we hem ook bij elk toonaangevend merk in de collectie voorbij komen. De zwarte coltrui is niet onderworpen aan een bepaalde trend. In plaats daarvan kan hij perfect worden gecombineerd met elke (moderne) trend, waardoor hij onmisbaar wordt.

10 keer de perfecte zwarte coltrui

Wij maakten een selectie van 10 zwarte coltruien. Zo vind ook jij het perfecte model voor dit najaar.