Lange jassen: mantels

Lange mantels zijn niet alleen ongelofelijk stijlvol, maar houden ons ook lekker warm. De meeste exemplaren zijn gemaakt van wol, een stof die jou net als een schaap de hele herfst en winter warm kan houden. Bovendien zijn de jassen lang, waardoor ze niet alleen je torso, maar ook je bovenbenen beschermen tegen de eerste kou en gure wind. Deze jas is dus de perfecte voorloper op de echte dikke winterjassen van later dit jaar.

lange mantels

De perfecte jas voor elke gelegenheid

De mantel heeft een klassieke uitstraling. Hij maakt mooi slank en lang en staat perfect boven elk pak. Ook looks waarbij je hem combineert met een pantalon en nette pullover krijgen net dat beetje extra door deze jas. Draag deze jas ook vooral wanneer je een chique diner in de agenda hebt staan of een belangrijke business-meeting.

Kleuren en patronen

Deze jas hoeft qua printen en kleuren niet te druk te zijn. Sterker nog: de mooiste vinden wij die in rustige kleuren, zoals beige, lichtgrijs of blauw. Een print hoeft ook niet perse. Toch kan een geruite lange mantel er uniek uitzien en toevoegende waarde hebben in jouw garderobe, zeker als je al een lange mantel in een neutrale kleur in je bezit hebt. Voor de lange mantel geldt: hij springt er niet uit door zijn opvallende kleuren, maar zijn klassieke pasvorm en stijlvolle karakter.

Selectie

Wij selecteerden 10 exemplaren die perfect zijn voor deze tijd van het jaar.