Wie is Noa Lang?

Iedere voetballiefhebber weet zonder twijfel wie Noa Lang is, maar als je niet van voetbal houdt, dan volgt hier een beknopte biografie. Noa Lang is een talentvolle buitenspeler die bij Ajax zijn debuut in het profvoetbal heeft gemaakt. Na eerst verhuurd te worden aan FC Twente vertrok hij uiteindelijk naar het Belgische Club Brugge en hier werd hij een fenomeen.

Zo wordt hij regelmatig bestempeld als beste speler in de Belgische competitie. Toch gaat het niet altijd even lekker want Noa heeft ook regelmatig incidenten zoals een rode kaart pakken of verkeerde liedjes zingen op een feestje met supporters. Aankomende zomer lijkt de groot kans dat hij een overstap naar een grotere club gaat maken. Naar verluidt heeft het Italiaanse AC Milan interesse in de dribbelaar.

Kyara Joëlla is de zus van de voetballer

Noa is niet de enige in de familie met een grote toekomst want ook zijn oudere zus mag er zijn. Kyara Joëlla is met haar krullenbol een aantrekkelijke verschijning en het mag dus geen wonder heten dat zij ook actief is als model. Op het moment heeft ze meer dan 3.800 volgers op Instagram. Hoort dat niet veel hoger te zijn? Je mist namelijk allerlei mooie beelden, zoals je hieronder kunt zien.