Het peperdure jacht van Piero Ferrari

Vele mensen zullen niet begrijpen waarom je zo’n prachtig jacht niet meer zou willen, maar Piero Ferrari is er wel klaar mee. Piero had zichzelf dit jacht cadeau gedaan. Dit was echter niet echt een verrassing. Hij bezit namelijk 13% aandelen van Riva Race (het merk van het luxe jacht).

Maar ja, na een tijdje gaat zo een bootje natuurlijk ‘vervelen’. Na vijf jaar is Piero Ferrari uitgekeken op zijn speeltje. Het jacht, van maar liefst 50 meter lang, zou zijn aangemeerd in Genua (Italië) en voor 32,9 miljoen euro kan jij de volgende eigenaar worden. Het vaartuig heeft niet één, maar twee krachtige dieselmotoren met elk een vermogen van 1000 kW.

Het hebben van zo een groot jacht belooft ook wat. Je kunt tijdens het varen heerlijk zonnen op het zonnedek van 120 vierkante meter en als je lekker wilt ontspannen kan je gebruik maken van het hydromassagezwembad. Het mooie van alles: dit doe je waarschijnlijk never nooit alleen. Er zijn namelijk vijf ruime plekken voor in totaal 10 personen. Om het deze gasten als thuis te laten voelen, zijn er bovendien negen bemanningsleden die ervoor zorgen dat de gasten niks tekortkomen.

Bekijk hier wat foto’s van het prachtige superjacht:

Maak je maar niet druk om Ferrari, er zal vast wat anders in de plaats komen voor deze prachtige jacht. Niet alleen Ferrari heeft zijn jacht te koop gezet, maar ook mede-oprichter van Microsoft Paul Alleen had zijn jacht te koop staan voor 90.000.000 euro.