Wanneer jij regelmatig een festival bezoekt of dergelijke, wil jij niet jouw duurste schoenen verpesten. Elke man wil een paar schoenen hebben waarbij hij niet enorm zuinig hoeft te zijn. Speciaal hierom selecteerden wij een aantal stijlvolle schoenen onder de 50 euro.

Loafers

Loafers zijn ideaal voor de zomer. Een laag model waar je zonder sokken in kan gaan, perfect. Verkrijgbaar in vele kleuren en prijzen en gelukkig voor ons ook onder de 50 euro. Loafers worden meestal bij een smart outfit gedragen. Oftewel, een crème chino, wit overhemd en blauw jasje. De meest klassieke combinatie die je kan dragen.

Loafers look

Instagram: Alexsmiles
Loafers bruin RD MAN MAN

Bruine leren mocassins met gevlochten detail

River Island €33 Shop nu
Loafers blauw MAN MAN

Driving Shoes In Blue Suede With Tie Front

Asos €49 Shop nu
Loafers zwart RD MAN MAN

Zwarte mocassins met gevlochten detail

River Island €33 Shop nu

Sneakers

De Nederlandse man kan niet zonder sneaker en dat snappen wij prima. Ze zijn comfortabel, casual en veelal een stuk goedkoper dan de nette varianten. Een witte sneaker is het makkelijkst om te combineren. Waarbij? Onder een denim overhemd, bruine chino en een zonnebril. Klaar om de zomerdagen met stijl te slijten.

Witte sneakers look

Instagram: Rowanrow
Sneakers wit A MAN MAN

vegan trainers in white

Asos €28 Shop nu
Sneakers bruin o50 MAN MAN 2

Bullets sneaker van canvas

Bata €28 Shop nu
Sneakers grijs o50 MAN MAN

Lace Up Trainers In Grey Real Suede

Asos €35 Shop nu

Chelsea boots

Jazeker. Boots kunnen ook prima in de zomer gedragen worden en we zien dit al steeds meer. Lage Chelsea boots in een neutrale kleur zijn perfect als je jouw outfit net wat stoerder wilt maken. Bruine boots onder een ripped jeans en overhemd maken van jou de man waar mensen naar gaan kijken. Ga er mee naar een festival of ontdek de stad met deze schoenen.

Chelsea boots look MAN MAN

Instagram: Zeneraa
Chelsea boots o50 MAN MAN

Faux Suede Chelsea Boot In Black

New Look €46 Shop nu
Chelsea boots o50 MAN MAN 1

Chelsea Boots In Dark Brown

New Look €39 Shop nu
Chelsea boots o50 MAN MAN 3

Chelsea Boots in Grey Suede

Asos €49 Shop nu

Pas je kleding aan op het mooie weer en sta versteld hoe gaat jij er uit kan zien bij de warme temperaturen. Dit zijn de stijlvolste korte broeken voor heren op dit moment.