Even voorstellen aan Zoë Yung

Ben je nou opzoek naar nieuwe mensen om te volgen op Instagram? Dan ben je hier uiteraard weer aan het goede adres. Vandaag willen wij je namelijk voorstellen aan de bloedmooie Zoë Yung: influencer en populair op zowel Instagram en TikTok.

Ze groeide op in Rijswijk maar heeft ook veel tijd doorgebracht in het prachtige Den Haag. Zoë maakt voornamelijk content en plaatst dit op haar Instagram, maar ook op andere platformen als TikTok en YouTube laat ze veel van zich zien. Ze deelt voornamelijk prachtige foto’s van haarzelf en haar leven. Op YouTube laat ze haar leven wat meer in detail zien door middel van vlogs die een aantal keer per week online komen.

Het kan goed zijn dat je Zoë Yung nog niet of heel weinig voorbij hebt zien komen. Alleen is dit natuurlijk hartstikke zonde! Mocht ze je toch bekend voorkomen, dan is de kans groot dat je haar gezien hebt in de lijst met de mooiste vrouwen van Nederland. Ze staat namelijk al sinds 2020 in de FHM500. Zoë begon op plek nummer 33, maar stond afgelopen editie zelfs al op nummer 97. En terecht! We kunnen alleen maar verwachten dat ze steeds hoger in de lijst zal komen te staan. Op haar Instagram heeft ze inmiddels meer dan 30K volgers, op YouTube zo’n 18k abonnees en op TikTok zit ze rond de 50K volgers. Vinden wij dat raar? Nee, helemaal niet! Dat kan toch niet anders met zulke prachtige foto’s? Wat ons betreft verdient ze een plek in de lijst met de mooiste Nederlandse brunettes. Kijk hieronder maar eens naar een aantal van onze favoriete foto’s op haar Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zoë Catharina Yung (@zoeyung_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zoë Catharina Yung (@zoeyung_)