Zlatan Ibrahimovic zet zijn luxe jacht te koop

De 41-jarige Zlatan Ibrahimovic is niet alleen een van de beste aanvallers maar ook een van de meest charismatische voetballers ooit. Daar twijfelt niemand aan. Elke voetbalfan heeft weleens gehoord van zijn bekende gezegde: “Lions, they don’t compare themselves with humans.” Hij is niet snel onder de indruk is van iets of iemand. Zo lijkt de Zweedse voetballer nu ook uitgekeken te zijn op zijn peperdure superjacht. Zijn jacht staat momenteel in de verkoop.

De Zweedse voetballer heeft zijn recent aangeschafte Benetti-jacht te koop gezet voor een bedrag van bijna 17 miljoen euro. De naam van dit jacht is ”Unknown” en is de opvolger van zijn twintig meter lange Riva 100 Corsaro. Unknown heeft een lengte van 34 meter. Het jacht is in 2022 door Benetti aan Ibrahimović geleverd en beschikt over een jacuzzi, vijf hutten, een zonnedek, een infinity pool en nog veel meer moderne voorzieningen.

Zlatan zijn jacht is voorzien van luxe extra’s

Zlatan Ibrahimovic zijn luxe jacht ziet er niet alleen ontzettend mooi uit, maar beschikt dus ook echt daadwerkelijk over alle luxe extra’s en entertainmentopties. Zo wordt de boot geleverd met onder andere een jetski’s, seabobs en een Lomac Adrenalina Tender. Genoeg leuke speeltjes dus om het water te ontdekken en je flink te vermaken.

 

De vraagprijs van Zlatan zijn mega jacht

De vraagprijs van ‘Unknown’ bedraagt maar liefst 16.9 miljoen euro. Ook is het mogelijk om dit jacht te huren voor degenen die geen intentie hebben om de jacht aan te schaffen. In dat geval betaal je 128.000 euro per week. Natuurlijk kan dit alleen wanneer de voetballer er zelf geen gebruik van maakt. Zie hieronder een video van de Unknown: