Heerlijke winst op de huizenmarkt

Hakim Ziyech kocht de villa in 2020 voor 3.875.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 4,5 miljoen euro. Nu zette Ziyech de Vinkeveense villa onlangs te koop en hanteerde een vraagprijs van 7,5 miljoen euro. Beetje opportunistisch zou je denken, voor een villa na bijna drie jaar zo goed als vier miljoen meer vragen, maar het is hem gelukt. De dikke Vinkeveense villa van Ziyech is nu verkocht. Daarmee blijven zijn inkomsten uit vastgoed groeien: dit Amsterdamse appartement van Ziyech staat in de verhuur.

Grondige renovatie van Vinkeveense villa Ziyech

Dat opportunisme komt natuurlijk niet volledig uit de lucht vallen in combinatie met de hoge huisprijzen, maar Ziyech heeft er ook het nodig renovatiewerk in zijn Vinkeveense villa laten stoppen.

“Bij het betreden van deze villa wordt u verwelkomd door een gevoel van pracht en praal”, aldus de makelaar. En daar is weinig van gelogen. Naast al het marmer dat direct in het oog springt, vallen ook de rust en de ‘eenvoud’ heel erg op. Er is natuurlijk veel meer dan al deze prachtige details, er moet natuurlijk ook geleefd worden in de villa. Zo zijn er vier ruime en luxueuze slaapkamers, twee royale inloopkasten, drie schitterende badkamers, een thuisbioscoop en een minigym. Het geheel doet ons denken aan een luxe hotel, waar je echt tot rust kunt komen.

Heerlijk vertoeven met watervallen

Voor wie dacht dat dit het was, heeft het mis. Ook buiten is het namelijk lekker vertoeven. Zo heeft het perceel een oppervlakte van 3.560 vierkante meter en is bereikbaar via één van de twee opritten met poort. Ook de tuin van de Vinkeveense villa van Ziyech is recent onder handen genomen, compleet met een verwarmd buitenzwembad, een infinity pool met watervallen, diverse terrassen en een zitkuil met een ingebouwde gashaard. Kortom, alles wat je zou willen in een tuin, die je bijna geen tuin meer kan noemen door alle luxe. Tot slot is er nog de wellness van 71 vierkante meter. Deze is onlangs gerealiseerd en beschikt onder meer over een loungeruimte, fitness en inloopdouche.

vinkeveense villa ziyech

Ziyech Vinkeveense villa

Meer zien van hoe Ziyech in zijn Vinkeveense villa vertoefde? Ga dan naar de website van Makelaardij Witte voor meer foto’s.