Ziggo Golden Seats

Als Ziggo klant maak jij nu kans om een jaar lang alle concerten en shows in het Ziggo Dome bij te wonen vanuit twee VIP-stoelen. Zo is het dus mogelijk dat jij binnenkort vanuit een enorm relaxte plek de dansmoves van Justin Timberlake bewondert, de indrukwekkende show van U2 en nog veel meer. Dat wordt zonder twijfel het muzikaalste jaar van je leven. Ook mag je via de VIP-ingang naar binnen, wat een flinke wachttijd scheelt. Want wees nou eerlijk… wachtend in de rij staan is verschrikkelijk. Ook krijg jij tijdens je favoriete concert een gratis drankje en een parkeerkaart. Wat wil je nog meer?

ziggo golden seats MAN MAN

Naast de talloze nationale en internationale sterren die komen optreden, staan er ook verschillende theatershows op het programma zoals Walking with Dinosaurs en SpaceXperience. Voor ieder wat wils!

Ben jij toch meer een fan van voetbal, in het bijzonder van Ajax? Dan maak jij nu ook kans om aanwezig te zijn bij alle thuiswedstrijden van Ajax van het seizoen 2018-2019. Zo ben je niet alleen bij de competitiewedstrijden, maar ook bij de voorrondes van het grootste podium ter wereld: de Champions League. De twee zitplaatsen die jij kan winnen staan naast de dug-out van de Ajax selectie, waardoor jij gegarandeerd het beste zicht hebt. En dat is nog niet alles. Mister Ajax, oftewel Sjaak Swart, legt je tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo volledig in de watten.

ajax golden seats ziggo MAN MAN

Ben jij al een Ziggo-klant en wil jij alle concerten of de thuiswedstrijden van Ajax meemaken? Schrijf je dan in!