Jake Paul weet wat mooi is

Dat Jake Paul niet vies is van een mooie auto is te merken, om de gehele collectie af te trappen beginnen we bij de Lamborghini Huracán Performante. Ook circuleren er nog geruchten dat Jake Paul in bezit zou zijn van een Ferrari LaFerrari. Deze geruchten zijn nog niet bevestigd, maar zorgen wel voor rumoer bij de autoliefhebbers. De Ferrari LaFerrari is namelijk niet zomaar een auto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jake Paul (@jakepaul)

Krachtpatser

Ook heeft de Amerikaan een opvallende auto. Een echte krachtpatser. Kijk namelijk niet raar op als je de Dodge RAM TRX op zijn stoep ziet staan. Deze pick-up truck is niet meest ‘normale’ auto om te hebben in een autocollectie, maar door zijn ongelofelijke kracht en uitstraling valt de Dodge RAM TRX toch wel op. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jake Paul (@jakepaul)

Luxe en pure luxe

Luxe hebben begint met het kopen van een Rolls-Royce. Jake Paul heeft die vanzelfsprekend. Maar niet zomaar één. De Rolls-Royce Cullinan, kost in Nederland zo’n 456.000 euro. Maar het echte toppunt van luxe is twee Rolls-Royce in je garage hebben. De Rolls-Royce Ghost staat ook in de collectie van Jake Paul. Bij aankoop van de RR Ghost is je portemonnee wel 400.000 euro lichter, maar dan heb je ook wel wat! 

Wat betreft duurzaamheid doet Jake het uitstekend. De volledig elektrische Tesla Model X is niet alleen zeer comfortabel, maar ook één van de duurzaamste auto’s op de wegen. Niet niks die collectie van Jake Paul. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jake Paul (@jakepaul)