Dé plek voor een vriendenweekend

Laten we beginnen met de Airbnb met kartbaan, genaamd Little Tall-broek, in het algemeen. Dit verblijf heeft namelijk maar liefst ruimte voor wel 16 gasten, waardoor je dus letterlijk de hele vriendengroep kwijt kunt. Deze 16 gasten kunnen slapen verdeeld over zes verschillende slaapkamers. Je hebt het gehele huis in Toscaanse stijl van wel 8700 vierkante meter voor jezelf en niemand zal je in de weg lopen. Heb je wel een beetje hulp nodig? Dan kun je terecht bij het bijbehorende personeel!

Airbnb met kartbaan
Airbnb

Verder heeft het huis een hoop faciliteiten waarvan je blij bent dat je ze tot je beschikking zal hebben. Zo bieden ze in het hele huis gratis wifi aan, is er Airconditioning aanwezig, blijf je in shape in de sportruimte en kun je losgaan met de TV en de bluetooth speakers. Klaar voor een feestje?

Airbnb met kartbaan én meer

Daar waar je dit natuurlijk voor doet, is die kartbaan. De vorm van dit kleine circuit heeft iets weg van de Nascar-baan en geeft uren plezier. Een ding is zeker: je zult je hier absoluut niet vervelen! Maar er is meer goed nieuws. De vele voertuigen waaruit je kunt kiezen om over dit kleine circuit te rijden, zitten allemaal bij de huur inbegrepen. Geen extra kosten dus.

Airbnb met kartbaan
Airbnb

Verder heeft deze Airbnb nog zoveel meer te bieden. Het heeft een groot zwembad in de tuin, meerdere sportvelden zoals tennis- of basketbalvelden, een eenpersoons golfveld en ruiterpaden. Je kunt in deze Airbnb met kartbaan dus ook zeker met andere gezelschappen het weekendje weg.

Airbnb met kartbaan
Airbnb

Wat kost een overnachting in deze Airbnb?

De prijzen bij Airbnb schommelen natuurlijk enorm en zijn geheel afhankelijk van de verschillende seizoenen. We hebben een aantal data met elkaar vergeleken en kwamen uit op een gemiddelde van zo’n € 1600,- per nacht voor 16 personen. Valt dus reuze mee voor alles wat je ervoor terug krijgt. Je moet een minimaal twee nachten verblijven.

Maar nu het addertje: voor deze Airbnb met racebaan zul je de oceaan over moeten vliegen. Hij bevindt zich namelijk in Pomono, Missouri, wat zich in de Verenigde Staten bevindt. Misschien moet je er toch een vriendenvakantie van maken? Met een jetlag kun je immers minder goed presteren op de kartbaan.

Bekijk hieronder nog wat meer foto’s van de Airbnb:

Keuken
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Bed in huis
Airbnb
Huis in Amerika
Airbnb

Wil je toch een leuk verblijf wat dichter bij huis voor een vriendenweekend? Bekijk dan eens dit bierhotel wat zich net over de grens bevindt.