Gesnapt door je baas in het vliegtuig

Grace is een content creator op TikTok. Ze reist regelmatig van Europa naar Bali en is hier niet altijd even eerlijk over… Ze besloot haar reisje niet aan haar werkgever te vertellen. In plaats daarvan verzon ze het cliché verhaal. Ze had namelijk een zogenaamde doktersafspraak. Typisch. Haar plan leek vlekkeloos te gaan verlopen, tot ze aan boord van het vliegtuig een bericht ontving met een selfie van haar manager, waarop zijzelf duidelijk zichtbaar was op de achtergrond. Oeps.

@grachevaaleidya♬ Please Please Please – Sabrina Carpenter

Virale bekentenis op TikTok

In haar viral TikTok-video deelde Grace de gênante situatie met haar 116.600 volgers, waarin ze openhartig sprak over hoe ze betrapt werd door haar manager. Het moment van realisatie lijkt in het vliegtuig zelf, maar dat blijkt niet waar te zijn. Eerder in de wachtrij herkende haar baas Grace al en vroeg sarcastisch: “O, dus dit is een ziekenhuis?” Auw.

Geen schaamte, maar gebroken ijs

Je voelt misschien wel de plaatsvervangende schaamte. Maar ondanks de vervelende gebeurtenis bleek het ijs snel gebroken tussen Grace en haar baas. Ze vertelde later aan Newsweek dat ze samen lachten en zelfs een goed gesprek hadden tijdens de vlucht.

Wat er precies gebeurde na deze onthulling is onduidelijk gebleven. Grace hintte in de comments dat zij en haar baas beiden ontslag hebben genomen, maar liet de details hierover in het midden. Je kunt het dus beter maar eerlijk vertellen als je een dag vrij moet hebben, vooral als je werk en privéleven elkaar dreigen te overlappen op 10.000 meter hoogte.