Meer dan 5.000 gebruikers hebben dit al opgelost met de Krathaak

De Krathaak is niet zomaar een gadget. Al meer dan 5.000 tevreden klanten zweren erbij. Waarom? Omdat het gewoon werkt. Je bevestigt de haak simpelweg aan je krat, hangt hem aan je stuur of bagagedrager, en je bent klaar om te gaan. Het ijzersterke nylon van de haak kan minimaal 20 kg dragen, dus zelfs als je krat helemaal vol zit, hoef je je geen zorgen te maken.

‘Hoe werkt het?’ vraag je je misschien af. Nou, het is makkelijker dan je denkt! De Krathaak is simpel te bevestigen aan alle gangbare kratten en kan dus zowel aan je stuur als je bagagedrager worden gehangen. Veilig en zonder gedoe met een krat op de fiets, bieren met vrienden was nog nooit zo’n groot gemak.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Krathaak (@krathaakofficial)

Veilig en eenvoudig met een krat op de fiets

De Krathaak past op de kratten van alle gangbare merken. Mocht het toch niet passen? Geen probleem, dan stuurt het bedrijf je je geld terug. Dankzij de meerdere manieren om de haak aan je fiets te bevestigen, is er zeker altijd een oplossing die voor jou werkt. En met een draagkracht van minimaal 20 kg per haak dus, hoef je je (nogmaals) echt geen zorgen te maken over de stevigheid als je flink gaat borrelen met vrienden. Dit unieke en gepatenteerde product is 100% Nederlands en het merk verzekerd: voor 23:00 besteld, betekent morgen in de brievenbus.

Stop met sukkelen en zorg ervoor dat je altijd voorbereid bent voor je volgende feestje. De Krathaak is de geniale must-have die iedere bierliefhebber in huis moet hebben. Bestel hem nu en ervaar zelf het gemak! Cheers!