Hublot Big Bang Steel White Diamonds

De Big Bang Steel White Diamonds van Kylian Mbappé is een knap staaltje vakmanschap, maar dat mag je ook verwachten van een klokje met een prijs van 17.500 euro. Met een 41mm roestvrijstalen kast en een bezel bezet met 114 diamanten, trekt dit horloge zeker de aandacht. De witte wijzerplaat bevat een drievoudige chronograaf, een datumaanduiding en een felrode secondewijzer. Het automatische Hublot HUB1145 uurwerk met een gangreserve van 42 uur zorgt ervoor dat dit horloge niet alleen mooi, maar ook functioneel is.

hublot horloge kylian mbappe

Als Hublot-ambassadeur is Mbappé vaak gezien met verschillende horloges van dit Zwitserse merk. Zijn keuze voor de Big Bang Steel White Diamonds laat zien dat hij houdt van gedurfde, maar toch stijlvolle accessoires. De gestructureerde witte rubberen band van het horloge is een perfecte match voor zijn sportieve imago, terwijl de diamanten bezel een vleugje luxe toevoegt.

Kylian Mbappé bewijst telkens weer dat hij niet alleen een wereldklasse spits is, maar ook een heuse fashionista. Zijn keuze voor de Hublot Big Bang Steel White Diamonds onderstreept zijn smaak en zijn nieuwe voorliefde voor horloges die net zo opvallend zijn als zijn prestaties op het veld. Bekijk hier zijn knotsgekke horloge en laat je inspireren door de stijl van een wereldster: