1. Dubrovnik, Kroatië

Witte stranden, azuur blauw water en veel culturele eye-catchers. De stad is van een slagveld (tijdens de oorlog in het voormalige Joegoslavië) uitgegroeid tot een van Europa’s verborgen schatten. Met een gemiddelde temperatuur van 19 graden in september is dit de ideale bestemming voor een (lang) weekend.

Weekend weg reizen mannenblog MAN MAN

Weekend reizen vriendin europa MAN MAN

2. Marrakech, Marokko

Hoe tof klinkt het als je op de maandagochtend tegen je collega’s kan opscheppen dat je een “weekend naar Noord-Afrika” gaat. Marrakech is namelijk de ultieme weekend-bestemming. In deze Marokkaanse stad kan je cultuur snuiven als de beste: van Hammams tot aan moderne kunstgalerijen. Verder is het een aanrader om langs de lokale markten te gaan, je kan hier het echte leven in Marrakech proeven, heerlijk verdwalen en zeker ook lekker eten.

Marrakech reizen afrika mooi MAN MAN Marrakech Marokko reizen vriendin blog MAN MAN

Marrakech marokko reizen travel MAN MAN

3. Lissabon, Portugal

Bij Lissabon denk je aan goed eten, mode, cultuur en een prachtige kust. In de avond verandert deze geweldige stad in een feestelijk paradijs met gezellige bars en cocktail lounges die je de volgende gegarandeerd een kater gaan bezorgen.

Lissabon Portugal europa reizen MAN MAN tram ov reizen issabon Portugal MAN MAN

4. Rome, Italië

Rome is waarlijk een stad met een prachtige en indrukwekkende historie. De stad van Julius Cesár met als eye-catchers als het Vaticaan en het Colosseum. Deze moet je ooit in je leven hebben gezien.

Rome colloseum reizen wonder MAN MAN Rome Vaticaan Reizen blog heren MAN MAN

5. Kreta, Griekenland

Op het grootste eiland van Griekenland, Kreta kun je letterlijk op avontuur gaan. Je hebt bezienswaardigheden als de Witte bergen in Chania en archeologische plaatsen met forten uit de renaissance.

kreta reizen Griekenland vakantie MAN MAN

6. Saint-Tropez, Frankrijk

Saint Tropez kan je het beste buiten het zomer-seizoen bezoeken. Op deze manier bespaar je namelijk veel geld en kan je dit uitgeven voor mogelijk meer weekend getaways. Voor de bootliefhebber is er het jaarlijkse regatta Les Voiles de Saint-Tropez dat aan het eind van september plaatsvindt. De temperaturen liggen rond de 20 graden en het aantal toeristen is vele malen minder. Een betere tijd om te gaan is er niet.

St. Tropez Frankrijk vakantie luxe MAN MAN Saint tropez frankrijk weekend weg vakantie reizen MAN MAN