Een heerlijk broodje truffel hamburger

Ingrediënten voor een overheerlijke truffel hamburger (2 personen):

Om dit heerlijke broodje truffel hamburger te maken start je met het mengen van de tapenade en de mayonaise. Hierna meng je de olie, paprika en het broodje in een kom. Voeg hier zo nodig een beetje zout bij. Vervolgens moet je het broodje open snijden. Hierna rooster je de snijvlakken van het broodje 2 minuten lang op een grillplaat.

Truffelhamburger

Het recept: zo maak je het

Snijd de rucola. Nu is het tijd om de hamburgers op de grillplaat te leggen. Grill ze voor 3 minuten lang op dezelfde kant. Draai ze hierna om. Leg er dan een plakje kaas op zodat die een beetje gesmolten wordt. Wacht opnieuw 3 minuten voordat je het van de grill haalt.

Vervolgens moet je weer aan de slag gaan met de truffelmayonaise. Neem hier de helft van en smeer dat in het broodje. Doe hierna de hamburger met kaas in het broodje. Snijd een tomaat in plakjes en leg een plakje tomaat op de kaas. Voeg hierna de rest van de truffelmayonaise toe. Hierboven op doe je een andere hamburger waarna je  de andere helft van het broodje op de hamburger legt. Dit heerlijke broodje truffel hamburger is af en klaar om op gegeten te worden. Geniet ervan!

Maak de burger gezonder

Als je deze maaltijd toch nog een beetje gezond wil maken kan je er nog een salade bij doen. Dit hoeft niet veel werk te kosten. Snijd bijvoorbeeld een tomaat, paprika en komkommer in stukjes en voeg het bij elkaar. Maak een dressing en en roer die door de salade. Je kan hier ook nog sla bij toevoegen. Easy en stukken gezonder.