Spotgoedkoop horloge uit de kringloopwinkel

De verzamelaar kocht dit horloge dus voor een prikkie in de kringloopwinkel, niet wetende wat hij er terug voor zou krijgen. Nadat de best man even begon te speuren op het internet geloofde hij zijn ogen niet: het bleek te gaan om een zeer zeldzaam model te gaan, waarvan wereldwijd minder dan 1000 exemplaren zijn geproduceerd. De ontdekking zorgde ervoor dat de verzamelaar een gat in de lucht sprong, want hij realiseerde zich dat het horloge veel meer waard was dan de prijs die hij ervoor had betaald. Hij kon nog eens flink gaan cashen.

Doordat er extreem weinig Jaeger-LeCoultre exemplaren zijn van dit specifieke model, zag de verzamelaar een unieke kans om een aanzienlijke winst te maken. Na marktonderzoek en overleg met horloge-experts besloot hij het horloge te verkopen via een gespecialiseerde veiling.

horloge

Waardevol klokkie voor een prikkie

De verzamelaar had dit niet voor ogen kunnen zien: het horloge trok de aandacht van verzamelaars wereldwijd en werd uiteindelijk verkocht voor een ongelooflijke € 35.000. Deze enorme winst veranderde het leven van de verzamelaar behoorlijk.

Met het onverwachte fortuin heeft de verzamelaar nu grote plannen. Allereerst wil hij het geld gebruiken om zijn bruiloft te financieren en deze speciale dag perfect te maken. Daarnaast droomde hij altijd al van een Omega Speedmaster Professional. Kortom, dromen worden nu werkelijkheid.