Wie is Eline de Zeeuw?

Eline de Zeeuw is een nieuwe presentatrice bij NOS Studio Sport. De 31-jarige blondine heeft zich in korte tijd ontpopt tot een geliefde presentatrice van het land. Eline begon haar carrière in de journalistiek in 2019 en heeft sindsdien grote sportevenementen zoals het EK, WK voetbal en de Olympische Spelen bijgewoond als verslaggeefster. Dit jaar heeft ze haar debuut gemaakt als presentatrice bij Studio Sport, waar haar charme en deskundigheid snel populair werden bij het publiek.

Eline groeide op in een sportieve familie en ontwikkelde al vroeg een passie voor sport. Na haar studie journalistiek begon ze als verslaggeefster bij diverse regionale omroepen. In 2019 maakte ze de overstap naar NOS, waar ze snel naam maakte met haar scherpe analyses en vlotte presentatie. Eline’s expertise en enthousiasme voor sport zijn duidelijk zichtbaar in haar werk. Ze weet kijkers te boeien met haar kennis en leuke persoonlijkheid.

Social media

Eline de Zeeuw begint steeds populairder te worden op Instagram. Ze heeft nu meer dan 5.000 volgers op Instagram en deelt regelmatig updates over haar professionele en persoonlijke leven. Haar feed biedt een kijkje achter de schermen bij sportevenementen, maar ook in haar dagelijkse avonturen en vakanties. Zo zien we een opvallende foto van Eline bij het stadion van Sevilla FC, een foto tijdens haar Live-uitzending bij NOS en een vakantiefoto. Dat ze steeds meer aandacht krijgt, begrijpen we maar al te goed. Bekijk hieronder de een aantal foto’s van het Instagram-profiel van Eline de Zeeuw:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eline de Zeeuw (@eline.dezeeuw)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eline de Zeeuw (@eline.dezeeuw)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eline de Zeeuw (@eline.dezeeuw)