Groene ogen: sexy, nieuwsgierig en verleidelijk

Heb jij groene ogen? Dan mag je volgens de wetenschap van geluk spreken. Mensen met groene ogen worden namelijk als sexy, verleidelijk en mysterieus gezien. Intelligentie en nieuwsgierig zijn dan ook kenmerken die jouw persoonlijkheid typeren. In huidige en nieuwe relaties zijn mensen met groene ogen oprecht geïnteresseerd en heel belangrijk gepassioneerd. Niet alleen hebben de groene ogen dus een verleidelijke blik, ook komt de oogkleur samen met grijze ogen het minst voor.

Grijze ogen: flexibel en gepassioneerd

Het hebben van grijze ogen is eigenlijk een soort variant op de blauwe ogen maar een stukje zeldzamer. Mensen met grijze ogen zijn een ware romanticus blijkt. Liefde en romantiek zijn dan ook erg belangrijk en ruzie is iets wat ze het liefst ontlopen. Het hebben van grijze ogen blijkt ook nog eens een teken van flexibiliteit te zijn. Aanpassen aan hun omgeving is dan ook geen probleem voor mensen met deze oogkleur.

Oogkleur MAN MAN

Blauwe ogen: energiek, intelligent en extravert

Het hebben van blauwe ogen is toch wel een droom van velen. Vooral van die heldere, felle blauwe ogen. Niet alleen zijn blauwe ogen erg mooi, maar mensen met die kleur ogen blijken ook nog eens heel vredelievend, energiek, jeugdig, extravert en intelligent te zijn. Mensen met blauwe ogen staan dan ook altijd garant om een ander gelukkig te maken, waar ze bijzonder ver in kunnen gaan.

Bruine ogen: Beleefd en zelfverzekerd

Van alle oogkleuren die er zijn is bruin toch wel de meest voorkomende. Van licht- tot donkerbruin, alle varianten zijn mogelijk. Misschien ben je er daarom zelf niet zo blij mee maar over het algemeen zijn mensen met bruin-gekleurde ogen aantrekkelijk en vol zelfvertrouwen. Mensen met bruine ogen hebben nog veel meer positieve eigenschappen zoals zelfstandigheid, beleefdheid, creativiteit,  ze zijn positief ingesteld en bezitten sterk ontwikkelde sociale vaardigheden.

Geven die heldere blauwe ogen van je geen garantie op die leuke meid? Dan zijn er eigenschappen die je zeker moet onthouden voor de volgende keer, want dit zien vrouwen namelijk als eerst.