Wie is Zara McDermott?

De 27-jarige Zara McDermott is een Engelse mediapersoonlijkheid. Nadat ze haar carrière als beleidsadviseur voor het ministerie van Onderwijs vaarwel had gezegd, werd ze deelnemer aan de vierde serie van Love Island (2018). Hiermee heeft ze zichzelf goed op de kaart gezet, want daarna verscheen ze vervolgens in The X Factor: Celebrity (2019) en Made in Chelsea (2019-2020).

Vervolgens is ze tot op heden op BBC te zien. Zo begon ze met het presenteren van haar eigen BBC-documentaires, waarmee ze onder andere mensen volgt die het slachtoffer zijn geweest van kwaadaardige exen die intieme beelden online hebben gegooid. Zelf is ze helaas in het verleden hier ook slachtoffer van geworden, waardoor ze zich heel goed in de slachtoffers kan inleven. Vorig jaar presenteerde ze de datingserie Love in the Flesh op BBC Three en dit jaar begon ze mee te doen aan de eenentwintigste serie van Strictly Come Dancing. Ze is dus niet van het buis weg te denken, en met haar mooie verschijning is dat zeker niet onaangenaam.

De blondine is populair op Instagram

Door haar televisieoptredens is ze bekend geworden bij het grote publiek, en zo heeft de mooie blondine al een grote fanbase weten op te bouwen. Inmiddels heeft ze op Instagram al 2 miljoen volgers, die ze regelmatig voorziet van mooie plaatjes. Wij zetten een aantal foto’s van de Instagram van Zara McDermott op een rij. Bekijk ze hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zara McDermott (@zara_mcdermott)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zara McDermott (@zara_mcdermott)