“Nee, I am fat. Ik moet gewoon afvallen.”

De queen of juice is sinds december moeder van haar zoontje Ted. Tijdens een zwangerschap is het totaal niet gek date je als vrouw een beetje aankomt in gewicht. Toch wilde Yvonne Coldeweijer zo snel mogelijk haar oude lichaam weer terug en ze ging direct na de bevalling aan de slag. In een video op Instagram vertelde ze dat ze 22 kilo is aangekomen: “Nu vond ik zelf 22 echt kilo leip veel, want ik ben zelf 1 meter 63.”

Haar lichaam hield veel vocht vast en zelf denkt ze dat een groot deel van de 22 kilo wel vocht zal zijn. Ook zei ze: “Wat ze altijd zeggen is wel redelijk waar: op het moment dat je bent bevallen, gaat echt soort van 50 procent van je aangekomen gewicht er vanzelf af.”

De eerst drie dagen was ze al 1o kilo afgevallen, doordat ze niet meer te maken had met het gewicht van de baby en veel vocht haar lichaam verliet. Daarna is ze begonnen met intermittent fasting. “Ik was er zo klaar mee, ik was superstreng voor mezelf en mocht dus maar 6 uur per dag eten.” Ze is meestal om 6:00 in de ochtend wakker en om 12:00 in de middag mocht ze eten, dat vond ze best wel intens. Toch zeiden veel mensen dat ze nog even moet genieten en rustig aan moest doen. Echter was ze het daar zelf niet mee eens. “Nee, I am fat. Ik moet gewoon afvallen.”

Toch bleken de laatste loodjes het moeilijkst. De laatste 8 kilo verdween niet zomaar, ondanks dat ze nog maar 5-6 uur per dag at. Uiteindelijk is het na 8 weken gelukt om 22 kilo af te vallen en voelt ze zich weer helemaal de oude. Ze mag nu eindelijk weer sporten, want daar moest ze even mee wachten vanwege haar keizersnede.

Bekijk hieronder de foto’s van Yvonne Coldeweijer:

Schermafbeelding 2024-02-28 om 13.05.06 Schermafbeelding 2024-02-28 om 13.04.59