Interactieve series

You vs Wild is het nieuwe interactieve programma op Netflix. Dit wordt een survivalprogramma waarin jij bepaalt hoe Bear Grylls zich door alle obstakels heen beweegt. Na het eerdere succes van de interactieve film Black Mirror: Bandersnatch, waar je zelf het einde van de serie kon bepalen, besloot Netflix door te gaan met het produceren van interactieve titels. Hierdoor ging in de ogen van jou de hoofdpersoon dood en in de ogen van een ander vermoordde de hoofdpersoon een ander persoon. In navolging hiervan zijn ze dus met een interactief reality programma gekomen.

You vs Wild

In You vs Wild wordt Grylls dus door jou geleid langs allerlei obstakels. Dit wordt gezien als opvolger van het programma Man vs Wild, wat al te zien was op Discovery Channel. Hierin trotseerde hij vanuit zichzelf de wildernis, zonder inmenging van het publiek. Nu is hier de opvolger van gemaakt door Netflix Het survivalprogramma bestaat uit acht afleveringen waarin hij je meeneemt in de wildernis. Tijdens elke serie zal hij aan de kijker vragen wat voor route hij moet bewandelen om door de wildernis te struinen. Dit hebben ze ook goed meegenomen in de trailer van de serie, waar je al die interactieve klik met hem kan hebben. Je moet namelijk bepalen of het beter is om hem kruipend of langzaam lopend door de sneeuw te laten verplaatsen. De nieuwe serie zal vanaf 10 april op Netflix te zien zijn.

Bear Grylls

Wanneer je het hebt over een bekende survival expert, denk je maar aan een iemand: Bear Grylls. Niet zo gek ook dat Netflix hem heeft uitgezocht voor hun nieuwste interactieve programma. Bear Grylls was al bekend van het programma Ultimate Survivor van Discovery. Waar die jaren lang eenzaam aan de top stond als survival expert. Nadat dit zo goed aansloeg bij het publiek, besloot Discovery meer van dit soort programma’s te maken. Maar geen een programma sloeg zo aan als dat van Grylls.

You vs. Wild MAN MAN 01
Foto Instagram: beargrylls

Omdat het nog geen april is, moet je jezelf wel kunnen vermaken. Daarom hebben wij een mooi lijstje gemaakt met de mooiste Netflix series van maart.