Yolanthe Cabau van Kasbergen is druk bezig met haar nieuwe Hollywood-film

Yolanthe Cabau heeft haar leven helemaal op de rit. Ook is ze bezig met haar nieuwe film, waarvan wij nog niet weten wat de titel is. Op het Instagram-account van Yolanthe duiken allerlei foto’s en video’s op van de actrice waarmee ze haar volgers een kijkje geeft achter de schermen. Er gaan geruchten rond dat het gaat om de thriller Secrets of a Celebrity Nanny, waarin de brunette de rol speelt van Justice Grace. ‘Set life 🎬Always having the best time on set. This movie is gonna be 🔥 My movie-Son is killing it!!’ staat er onder een van de video’s.

Ook wordt er gesproken over een rol van Will Smith in deze nieuwe film. Of dat werkelijk zo is, daar zijn nog grote twijfels over. Er is namelijk een man gezien die sprekend lijkt op de succesvolle acteur, maar waarschijnlijk toch iemand anders is. Gek genoeg wordt er niet duidelijk gemaakt wie de desbetreffende acteur is.

De brunette is druk bezig in de gym

Yolanthe is een vrouw met een drukke agenda. Echter maakt ze zeker tijd vrij voor de gym. Voor de actrice is het heel belangrijk om goed in shape te blijven. Vandaag gaf ze haar 1.3 miljoen volgers ook een sneak peek van haar work-out. Yolanthe plaatst namelijk een foto op haar story waarop ze te zien is in een strak sporttopje. Eén ding is zeker: ze ziet er extreem fit uit. Bekijk hieronder de foto:

yolanthe deelt foto in strak spottiopje