De actrice bereidt zich voor op een nieuw Hollywood avontuur

Yolanthe Cabau heeft haar leven volledig op de rit en heeft sinds kort ook een rol gekregen in een nieuwe Hollywood-film. Veel kan ze er niet over delen, maar ze heeft wel bekendgemaakt dat ze ook zal moeten zingen. Dat konden we ook al zien bij de opnames van de film, waarbij ze danst en zingt in een uitdagend pakje.

De brunette heeft inmiddels veel bereikt met haar carrière in Nederland. Wat ze nooit zal vergeten, is die ene keer dat Dwayne Johnson op haar deur aanklopte om haar uit te nodigen voor een lunch. Haar trailer stond namelijk geparkeerd naast die van hem en The Rock maakte daar ook goed gebruik van. Maar ja, eerlijk is eerlijk, we geven hem groot gelijk! Yolanthe heeft niets om over te klagen, ze wordt namelijk als een echte ster behandeld in Los Angeles. “De opnames vonden plaats in Miami en Los Angeles. Op beide bestemmingen werd ik van het vliegveld opgehaald door een chauffeur en naar een luxe hotel gebracht. Op de set stond een trailer klaar met alles erop en eraan”, vertelt de actrice.

Yolanthe Cabau viert haar 38e verjaardag in een strakke outfit

Yolanthe Cabau is alweer een jaartje ouder en viert haar verjaardag in stijl. Recent heeft ze een reeks foto’s geplaatst waarop de actrice in een strakke elegante outfit te zien is en haar verjaardag viert met vrienden en familie. Eén ding is zeker: ze stelt ons nooit teleur met haar schitterende foto’s. “I had the best birthday week with all the people I love so much! In La & Amsterdam!! Feeling so blessed with all the love I received 💓 I take nothing for granted 🙏🏼”, vermeldt Yolanthe in de caption. Bekijk hieronder de foto’s: