Wie is Indy Mende?

Wij kwamen vandaag weer een parel van een vrouw tegen uit het Zuid-Hollandse Rotterdam en dat is niemand dan Indy Mende. De Nederlandse schone is 22 jaar oud en gaat door het leven als kapster in opleiding en hier heeft zij echt een passie voor. Zo vindt zij het leukste van haar werk dat zij mensen mooi en blij mag maken met hun haar. Maar dit is niet de enige passie van Indy, ze is namelijk ook enorm fotogeniek en timmert dan ook aan de weg als model. Zo heeft zij al verschillende shoots mogen doen en die foto’s zijn iedere keer weer fantastisch.

 

Verder heeft Indy ook een andere ambitie voor de toekomst. Zo vertelde zij tijdens een interview met FHM namelijk dat zij graag haar eigen lingerielijn zou willen ontwerpen. Indy vindt lingerie namelijk een enorme confident boost geven aan vrouwen. Alleen valt het haar wel op dat er bijna alleen maar lingeriesetjes zijn voor een bepaald type lichaam. Daarom zou zij zich dan ook willen focussen op het maken van setjes voor alle verschillende soorten lijven. Kortom, Indy is duidelijk een hardwerkende vrouw met haar hart op de juiste plek.

De Nederlandse dame en haar foto’s op Instagram

Indy doet het ook erg goed op Instagram en heeft dan ook al ruim 11.000 volgers weten te verzamelen. Deze volgers voorziet Indy regelmatig van een kijkje in haar privéleven. We zien dat zij het in haar vrije tijd fijn vindt om leuke dingen met haar vriendinnen te doen en lekker de natuur in te gaan. Maar de Nederlandse schone plaatst ook regelmatig de ene na de andere uitdagende foto op Instagram en daar krijgen wij het wel erg warm van. Zie hieronder een greep uit onze favoriete foto’s van Indy Mende, want deze dame behoort zeker tot de crème de la crème!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Indy Nina Yvette Mende (@indymendee_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Indy Nina Yvette Mende (@indymendee_)