Game villa bij Landal Kasteeldomein De Cauberg

Er staat een grote game villa klaar voor jou en je vrienden om een fantastisch weekend te beleven. Dit kan vrij voordelig, want jij betaalt slechts €138 p.p. voor jou en drie anderen. Deze vierpersoons game villa is ontzettend ruim met een woonoppervlakte van maar liefst 140 m2 en beschikt over een trampoline, bubbelbad, sauna en natuurlijk een hele grote gaming room. Deze villa is gelegen op Landal Kasteeldomein De Cauberg, in het prachtige Zuid-Limburg.

Als het lekker warm is kunnen jij en je vrienden lekker op het terrasje zitten. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van de vele faciliteiten die deze grote villa biedt. Zo kun je lekker tot rust komen in het grote bubbelbad of heerlijk de warme sauna in. Wanneer je wil slapen dan kan dat in een van de vier bedden die elke dag worden opgemaakt. Ook is er een grote keuken waar jij en je vrienden een lekkere maaltijd kunnen maken.

Een hele dikke gaming room

De villa heeft dus een grote gaming room welke beschikt over twee grote tv schermen, twee zitzakken en een racing setup waarmee je racespellen echt tot leven kunt laten komen. Verder is er aan werkelijk alles gedacht. Zo is er digitale-tv met onder andere Film1 en Ziggo Sport, een PlayStation 5 met twee controllers én een Xbox series S console.

villa zuid limburg huren

Deze gaming room beschikt over ontzettend veel games die je kunt spelen maar indien je zelf een game wil meenemen dan kan dat zeker ook. Verder hoef je je geen zorgen te maken over de internetsnelheid, de wifi is hier namelijk supersnel. Check hieronder meerdere foto’s van de villa:

villa met playstation 5

villa met ps5 huren nederland