Coachella is een must-visit voor velen

Coachella is een van de grootste festivals ter wereld. Veel mensen denken vaak dat het alleen maar een muziekfestival is, maar het is ook een kunstfestival. Het festival word elk jaar in Californië gehouden. op het festival spelen vaak tientallen grote artiesten en dat was dit jaar niet anders. Er waren optredens van artiesten als, Bad Bunny, Rosalia, Willow Smith en Gorrilaz en vele andere waren bij het festival te zien. Dit jaar is Coachella van vrijdag 14 tot zondag 23 april.

Yolanthe Cabau trekt de aandacht met haar outfits

Yolanthe Cabau is dit jaar ook zeker van de partij bij Coachella. Ze is samen met een paar anderen Californië in gegaan (waar ze zelf ook woont) om dit fantastische festival mee te maken. Hoelang Yolanthe precies blijft, is niet duidelijk. Wel weten we dat ze het weekend op het festival was door haar Instagram-posts.

Op deze posts laat ze ook duidelijk haar outfits zien. Dat is bij zo’n festival als Coachella namelijk wel vaak een ‘big deal’. Je probeert vaak tussen de mensen uit te blinken met je outfit. En dat is Yolanthe ook wel gelukt. Op dag één droeg ze een gewone spijkerbroek, met een heel leuk topje. Dit topje heeft meerdere laagjes van tule in verschillende kleuren. Het maakt dan ook de vorm van een hartje.

Op dag twee is ze weer voor een compleet andere look gegaan. Je ziet haar namelijk volledig in het zwart. Haar broek heeft ook allemaal verschillende laagjes van tule en is doorschijnend. Als top heeft ze een hemdje aan met een volledig open rug. Eén ding is zeker: mannen zullen wel een keer omkijken wanneer Yolanthe Cabau voorbij loopt.