Het ultieme bad voor twee personen

Is het gezellig badderen nog altijd een probleem? Bijvoorbeeld omdat zij geen nieuwsgierige ogen in haar buurt wil hebben als ze zich gaat scheren? Of omdat ze liever even een momentje voor zichzelf wil? De Duitse firma Trautwein heeft dat probleem eens nader bekeken en komt nu met een geweldige oplossing in de vorm van een gescheiden duo-bad. Zo heeft iedereen zijn of haar eigen plekje en stoot je elkaar ook niet aan omdat het te klein zou zijn.

 

Volgens de Duitse producent is hun duo-bad de beste uitvinding sinds het gesneden brood. Of dat zo is moet nog blijken. Voorlopig zal het prijskaartje van 35.000 GBP voor de meeste waterratten een behoorlijk probleem zijn. Dat neemt uiteraard niet weg dat het bad behoorlijk indrukwekkend is. Heb je een ruime badkamer dan zal het ongetwijfeld bijzonder fraai staan, bovendien is het is het een prima verkoopargument als je jouw woning inclusief zo’n dure badkamer wilt gaan verkopen.

Wel samen en toch apart in het Yin Yang-bad

Het Yin Yang-bad is ideaal voor stellen die quality time op prijs stellen, maar liever het fysieke contact in de badkuip willen vermijden. Het bestaat, zoals je kan zien op de afbeeldingen, uit twee gelijke delen die ruim genoeg zijn voor een volwassene. Zo heeft ieder zijn eigen plekje en kan je zelfs de temperatuur van het water aanpassen naar wens zonder de ander ermee lastig te vallen.

bad met twee aparte delen personen

Het wordt juist nog leuker: de soundwave-massagetechnologie zorgt voor een ongekende bad-ervaring. Je geniet van muzikale vibraties terwijl je van top tot teen wordt verwend door streamjets. Kortom, ontspanning ten top! Ook leuk: volgens de producent is het genot van een gescheiden bad niet voorbehouden aan stelletjes, ook vrienden onderling kunnen op die manier heerlijk genieten van een warm bad, bovendien kun je op die manier zelfs met je schoonmoeder het bad delen.

De vorm van het bad doet denken aan het Chinese symbool Yin en Yang. Daar is bewust voor gekozen zodat je weer helemaal ‘zen’ wordt. Zoek je dus een bijzondere aankleding van je nieuwe badkamer en is een klein vermogen geen probleem, dan is dit de ideale set-up.