Hockeyster Yibbi Jansen

De 23-jarige Yibbi Jansen is al vanaf haar zevende op het hockeyveld te vinden en dat is ook niet zo gek, want hockey zit in haar genen. Zo is zij de dochter van Ronald Jansen, Hij staat bekend van zijn jarenlange carrière als international en zijn verschillende gouden plakken op de Olympische Spelen. Yibbi begon haar carrière bij HC Den Bosch en debuteerde op 15-jarige leeftijd in het eerste en dit was zeker niet zonder succes. Ze werd in haar eerste volledige seizoen van 2015/16 landskampioen met HC Den Bosch. Een prestatie om trots op te zijn!

Vervolgens is Yibbi uitgekomen voor HC Oranje Rood en speelt zij inmiddels voor SCHC uit Bilthoven op het hoogste niveau van Nederland. Maar hier blijft het niet bij. De blondine speelt namelijk ook al een aantal jaar voor de Nederlandse damesploeg. Hier heeft zij al verschillende successen mee behaald en iets wat haar altijd bij zal blijven is het WK van het afgelopen jaar.

De leuke hockeyster is actief op Instagram

Door haar fantastische carrière op het hockeyveld trekt Yibbi Jansen op sociale media ook veel aandacht. Zo heeft zij inmiddels ruim 20.000 volgers weten te verzamelen op Instagram, die zij regelmatig voorziet van leuke foto’s en video’s. Met Yibbi haar lange lokken en haar afgetrainde lichaam is ze een genot om naar te kijken.

Ook krijgen wij op haar Instagram een kijkje in haar privéleven en hier is te zien dat Yibbi gek is op reizen. Zo is zij het afgelopen jaar afgereisd naar Mallorca en Ibiza om een welverdiende break van het hockey te nemen. En dat heeft dan ook fantastische plaatjes in zomerse outfits opgeleverd. Verder is te zien dat zij het ook heerlijk vindt om een feestje met haar vriendinnen mee te pakken. Zo was zij dan ook op onder andere Lowlands te vinden. Kortom, een sportvrouw die ook zeker van het leven geniet. Zie hieronder een selectie van onze favoriete foto’s van de hockeyster Yibbi Jansen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yibbi Jansen (@yibbijansen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yibbi Jansen (@yibbijansen)