Zijn imposante carrière in de muziekwereld

Leendert Roelandschap (ja, dat is zijn echte naam), beter bekend onder zijn artiestennaam ‘Bizzey’, is een van de grootste namen in de Nederlandse muziekwereld. Zijn muziek is vaak simpel en catchy, maar dat is juist de kracht. De nummers van de artiest staan dan ook vaak in de meeste mensen hun playlist. Bizzey heeft niet alleen veel succes in Nederland gehad maar ook in Amerika, deze superster lijkt het wel gezien te hebben in Nederland en lijkt nu andere continenten te willen veroveren met zijn muziek.

Bizzey begon zijn carrière als MC van Yellow Claw. Na wat mooie successen bij Yellow Claw besloot de Nederlandse artiest in 2016 solo verder te gaan. De artiest heeft ondertussen een behoorlijk vermogen opgebouwd met zijn muziek en van dit geld heeft de muzikant een ontzettend luxe villa gekocht op het prachtige Bali.

Bizzey zijn luxe villa in Bali

In een video van DAY1 laat Bizzey zijn nieuwe aanwinst zien. In de video geeft Leendert een rondleiding aan JayJay Boske. De twee zijn goede vrienden van elkaar en hebben het dan ook over de successen van Bizzey en waar het hem heeft kunnen brengen. De artiest legt ook uit wat de spullen die in de woning staan voor hem als persoon betekenen. Kortom, een erg interessante video om te zien.

De luxe villa in Bali beschikt over een groot zwembad met een overdekt terras.“Veel mensen komen in het regenseizoen naar Bali. Ondanks dat het hier bloedheet is regent het ook zowat, daarom is het belangrijk om afdakjes te hebben. Het is en blijft een must”, zegt Bizzey. Verder is dit zwembad omringd door mooie palmbomen en beschikt de villa over een prachtige tuin. De mix van het moderne maar ook authentieke Indonesische interieur maakt de stijl van deze villa ontzettend uniek.

Ben jij benieuwd wat er nog meer te zien is in de video? Bekijk dan hier beneden de video over Bizzey zijn villa op Bali: