Yeli Kovalenko: een prachtige vrouw uit Oekraïne

Yeli Kovalenko, of beter gezegd, Elizaveta Kovalenko, is een 23-jarige schoonheid uit Oekraïne, die is geboren op 9 februari 1999. Yeli heeft naam gemaakt door samenwerkingen aan te gaan met grote modemerken en tijdschriften voor promoties en fotoshoots. Als ze niet bezig is met shoots voor haar werk, focust ze zichzelf ook op het sporten, en dat is te zien. Haar indrukwekkende carrière heeft haar niet alleen bekend gemaakt, maar heeft ook bijgedragen aan een vermogen van ongeveer 1 miljoen dollar – tel uit je winst! Met haar looks heeft Yeli Kovalenko de wereld van mode en sociale media verovert en blijft ze shinen als ‘jouw verslaving.’

 

‘Jouw verslaving’ scoort op Instagram

Deze knappe vrouw is niet alleen een bloedmooi model, maar ook een succesvolle influencer. Zo heeft ze, in lijn met haar vermogen, meer dan 1 miljoen volgers, 1,1 miljoen om precies te zijn. Op TikTok gaat ze ook als een raket, want daar heeft ze meer dan 269.000 volgers. Zo zie je maar weer dat ze niet alleen ‘jouw verslaving’ is, maar ook de verslaving is van vele mensen die haar volgen op social media.

Wij maakten een selectie van de leukste foto’s van Yeli Kovalenko op haar Instagram @lizakovalenkoo en één ding is zeker: ze is ontzettend afgetraind. Bekijk haar foto’s hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yeli Kovalenko (@lizakovalenkoo)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yeli Kovalenko (@lizakovalenkoo)