De carrière van Mohammed Ihattaren

Mohamed Amine Ihattaren is een voetballer uit Nederland met Marokkaanse afkomst. Geboren op 2002, 12 februari. Hij werd meestal gebruikt als aanvallende middenvelder. Op een jonge leeftijd, toen hij 16 jaar oud was, begon hij te spelen voor PSV na zijn jeugdopleiding. Later, in 2021, stapte hij over naar Juventus. Maar daarna werd hij eerst uitgeleend aan UC Sampdoria en vervolgens aan AFC Ajax.

Helaas ging het niet goed met zijn voetbalcarrière, en in 2023 moest Ihattaren vertrekken bij Juventus. Zijn contract werd beëindigd. Dit betekent dat hij nu op zoek is naar een nieuwe kans en hopen dat een voetbalclub hem wil hebben. Wie weet wat de toekomst hem brengt.

Wie is Yasmine Driouech? De echtgenote van Mohamed Ihattaren?

Yasmine Driouech is een knappe 21-jarige influencer met zowel Nederlandse als Marokkaanse afkomst. Waarom zij zo bekend is geworden, is dat zij getrouwd is in mei met Mohamed. Haar aanwezigheid op sociale media, met name op TikTok waar ze meer dan 30.000 volger heeft, is er ook op vooruit gegaan. In de afgelopen jaren is ze daar echt heel populair geworden en heeft ze veel mensen bereikt met haar content.

Naast TikTok heeft Yasmine ook een succesvol Instagram-account, waar ze meer dan 100.000 volgers bij elkaar weet te verzamelen. Dat is niet op 2 handen te tellen! Op Instagram deelt ze foto’s en verhalen over haar dagelijkse leven, stijl, beautytips en nog veel meer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yasmine (@iitsyasmine)

Naast social media is ze ambassadeur is voor verschillende merken. Dit betekent dat ze samenwerkt met bedrijven en hun producten promoot bij haar volgers. Het feit dat merken met haar willen samenwerken, laat zien dat ze een groot bereik heeft op sociale media. In haar portfolio heeft Yasmine aangegeven dat haar huidige focus voornamelijk ligt op mode en beauty. Dit betekent dat ze waarschijnlijk veel advies en tips deelt over kledingstukken, make-up, en verzorging.

Al met al is Yasmine Driouech een boeiende influencer, en haar succes op TikTok en Instagram laat zien dat ze een gunstige toekomst heeft in de wereld van mode, beauty en influencer-marketing. Hieronder nog wat mooie Instagramfoto’s van Yasmine:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yasmine (@iitsyasmine)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yasmine (@iitsyasmine)