Heb jij vaak te weinig boxers in je kast liggen? Koop jij pas nieuwe onderbroeken als overal gaten in zitten? Deze jonge Amsterdamse startup gaat er voor zorgen dat jij altijd voldoende boxers in de kast hebt. Met hun onderbroeken abonnement brengt Y Collective een must voor iedere man: comfort.

Je hebt het druk. Geen idee waar je de tijd vandaan moet halen om naar de winkel te gaan. Laat staan om uit te zoeken welke boxer je precies wilt. Een onderbroek moet niet alleen lekker zitten, maar ook mooi zijn en van goede kwaliteit zijn.

20161214_3909

Wanneer je bij Y Collective een onderbroek koopt geef je eenmalig je maat door. Daarna kan je jouw boxers voortaan op je deurmat verwachten. Hoe vaak en hoeveel? Dat kan je helemaal zelf bepalen. Het concept is simpel. Maar achter hun abonnement schuilt een bijzonder verhaal.

Het team was verrast van de hoeveelheid kleding die gedachteloos wordt gekocht. Fast fashion. Die bewustwording willen zij overbrengen aan het grote publiek. Y Collective werkt dus vanuit een sustainable overtuiging. “Wij hanteren geen grote voorraden, maar maken de boxers ieder kwartaal op bestelling. Op die manier dragen wij bij aan de slow fashion.” Elk product wordt met zorg gemaakt dus. Een mooi idee om de stroming van het grote consumeren een klein beetje te verminderen!

Ben jij net als wij ook overtuigd? Op de website van Y Collective kan je nu een order plaatsen voor de eerste batch.

Dichte doos