Wat kregen ze voor 115 euro?

Ellie Rose maakte een video van haar reis en deelde deze op TikTok. Voor een totaalbedrag van € 231,50 kregen Ellie en haar partner twee vluchten van London Gatwick naar Las Vegas. Dat is zeker niet verkeerd, toch? Eerst vlogen ze in de ochtend met JetBlue naar Boston, dat duurde ongeveer 7 uur. Tijdens de vluchten konden ze films kijken op het scherm en kregen ze een maaltijd. Daarna vlogen ze 5,5 uur naar Las Vegas. Eenmaal aangekomen, verbleven ze in een hotel op dé strip. Via hun hotelkamer in het Flamingo Hotel en hadden ze een prachtig uitzicht op de skyline van de stad. In de video vertelde ze dat ze wel kapot was van zo een lange reis, maar dat het de 115 euro per persoon zeker waard is. Ook vertelde ze dat er geen overige kosten aan verbonden zijn.

@ellierose795 took a risk & dod the wowcher mystery holiday- only to bag VEGAS ❤️‍🔥🤩🎰💰🪩 so so lucky !! Come with us on our travel day from London Gatwick❤️ (cringing at the voiceover, never done this before🙈) @Wowcher #wowcher #dayone #travel #lasvegas #lovetotravel #mysteryholiday #fy #fyp ♬ Dancing In The Moonlight – 苏颜悦

De video is ruim 570.000 keer bekeken. Veel mensen reageerden erg enthousiast onder de video. Iemand schreef: “Omg wow! Ik hou hier echt van. Misschien dat ik het ook probeer.” Een ander schreef: “Urgh we moeten dit doen, ook al zouden we naar een Spanje gaan.”

Wellicht is een poging waard om via Wowcher een mystery holiday te boeken met je vrienden? Als je zelf een vakantie wil plannen, kan het best duur worden. Toch kan je reizen met een klein budget. Wij maakten een lijst met de goedkoopste vakantielanden.