Een prachtige woonboerderij in België

Om in deze prachtige woonboerderij (zeg maar gerust villa) te gaan wonen, moet je wel eventjes de grens over. Deze enorme woonvilla bevindt zich namelijk net onder Antwerpen, tussen het plaatste, Hove en Lier aan de Boshoek 233, te Boechout. Een prachtige omgeving waar je helemaal tot rust kan komen.

De moderne villa is gebouwd in 2015 en heeft in totaal een grondoppervlakte van 5500 m2. De villa zelf heeft een woonoppervlakte 300 m2. Het huis heeft een open sfeer door de grote ramen en het uiterlijk van de woning. Juist omdat het perceel zo enorm groot is, kun je volop genieten van de prachtige natuur in de omgeving.

Via de voordeur kom je de gigantische woonboerderij binnen. Als eerste zie je de inkomhal met vide waarna je toegang hebt tot de ruime leefruimte. De leefruimte is voorzien van een parketvloer met vloerverwarming, dus de perfecte plaats om de winter door te brengen. Aansluitend aan de leefruimte zit een grote leefkeuken met toegang tot de tuin en het terras.

woonboerderij villa

De villa heeft in totaal vijf slaapkamers en twee badkamers, allemaal gelegen op de eerste verdieping. De mastersuite bestaat uit een prachtig, ruim slaapgedeelte en aansluitende luxe badkamer met bad. De andere vier slaapkamers kun je betreden via de lange, open hal. De mastersuite heeft dus een eigen badkamer en de overige vier slaapkamers delen allemaal een badkamer.

woonboerderij villa

De tuin is de perfecte plek voor de zomerdagen

De woonboerderij heeft veel natuur om zich heen. Dit kun je ook erg mooi bekijken via de grote open ramen door het gehele huis. Deze prachtige natuur geeft de villa ook aardig wat privacy, waardoor je fijn met z’n allen van de tuin kan genieten zonder dat er mensen mee kijken. De tuin heeft een uitgebreide picknicktafel met vaste banken waar je in de zomer lekker van het mooie weer en een barbecue kunt genieten. Iets verderop is ook nog een heerlijke zithoek gepositioneerd zodat je ook met grotere gezelschappen gebruik kunt maken van de tuin. Verder is de tuin erg open en biedt de mogelijkheid nog eigen aanpassingen te maken wanneer nodig.

Wat is de vraagprijs van de villa in Boechout?

De vraagprijs voor deze prachtige woonboerderij, of eigenlijk villa, bedraagt maar liefst €1.930.000,-. Dit is een aardige prijs, maar je krijgt er ook zeker wat voor terug. Voor meer informatie kun je de website van de woning checken of kijk de foto’s hieronder:

woonboerderij villa

woonboerderij villa

woonboerderij villa