Woodstock69 Bloemendaal, een plek waar je wilt zijn deze zomer. En dit is waarom dit de beste hangout is.

No-nonsense mentaliteit

Of je nu donker of blank, een hippie of een zwerver bent, iedereen kan zichzelf zijn op Woodstock en iedereen maakt er een feestje van met elkaar. Het maakt niet uit wat voor auto je rijdt of wat voor kleren je aan hebt, op Woodstock geniet je samen van de lekkerste platen en het heerlijke weer. Niets is te gek.

Zand in je zwembroek

Voor een feestje in de zomer is het strand natuurlijk the place to be en laat Woodstock hier nu net aanwezig zijn. Bloemendaal aan zee is een prachtig natuurgebied, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en een strand met grote allure. In de middag met een Desperados in de hand, chillen met je voeten in het zand en in de avond los op de beste platen met de restjes zand nog in je zwembroek.

Het lekkerste eten op Foodstock

Niet alleen voor de lekkerste platen en de goede sfeer, maar ook voor heerlijk eten ben je bij Woodstock aan het juiste adres. Vanaf vrijdag 7 april is de keuken van Foodstock weer geopend en dit vieren ze met een speciale proeverij om een indruk te krijgen van de gerechten waar je de rest van het seizoen van kunt genieten.

woodstock69-bloemendaal-manman

Eindeloos genieten met je voeten in het zand

Woodstock zorgt altijd voor de beste line-ups, waardoor jij de hele nacht door wilt dansen. Met regelmatig live acts van verschillende artiesten, maar ook avonden die worden verzorgd door DJ’s die weten wat het publiek wil. Gezelligheid gegarandeerd en nieuwkomers zijn na één bezoek overtuigd.

Dansen onder de sterren

De wind van de kust door je haar, de geur van de zee en de enorme sterrenhemel die boven je uitrijst. En dan ook nog eens heerlijke platen en lekker eten en drinken. Kun je het je al voorstellen? Bijzijn is meemaken en het Woodstock69 seizoen is weer geopend. De beste hangout voor je zomer, toch?