Een opvallende bouwval in Noordwolde (Friesland) staat te koop

Er staat momenteel een unieke woning op Funda te koop gelegen in Noordwolde, Friesland. De woonoppervlakte van deze ‘bouwval’ aan de Jokweg 3 is 116 m2. De woning bevindt zich op een ontzettend ruim perceel van 3.422 m2. Je kan er dus alle kanten mee op. Deze karakteristieke woning is gebouwd in het jaar 1900 en is voorzien van kunstzinnige details. De woning beschikt over drie kamers, waaronder twee slaapkamers, een berging, semi ondergronds tuinhuisje, een royale werkschuur én een wijngaard. Ook heb je hier lekker veel privacy, heerlijk voor als je eventjes wil ontspannen.

Wanneer je dit huis binnenloopt, bevind je je meteen in de woonkamer met een glazen pui. Ook is er een aparte en eenvoudige keuken van circa 12.5 m2. Natuurlijk beschikt de woning over een badkamer met een wc en douche. Verder zijn er twee slaapkamers van 13 m2 en 21.5 m2 en een kleine bergzolder.

De woning ligt in Noordwolde, waar veel voorzieningen zijn zoals winkelcentra sportvelden en -zalen, zwembaden en openbaar vervoer. De A32 Meppel-Heerenveen is de dichtstbijzijnde uitvalsweg en ligt op 15 minuten afstand van de woning. Het Drents-Friese Wold is met haar 6.000 hectare aan bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden een van de grootste natuurgebieden van Nederland en is ook een van de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van Europa. Een wandeling maken door de natuur is dan ook zeer aangeraden op deze fantastische plek.

Wat is de vraagprijs op Funda?

De geschatte woningwaarde van dit huis ligt tussen de 406.000 en 507.000 euro en de vraagprijs op Funda van de woning in Noordwolde bedraagt slechts 350.000 euro. Vind jij het dus wel wat om lekker rustig te wonen en geniet je graag van de natuur? Dan is deze woning misschien wel wat voor jou. Zie hieronder een paar foto’s (bron: Funda):

Woning Funda Noordwolde Friesland

opknapper te koop op funda noorwolde

bouwval funda te koop goedkope woning friesland