Jutta Leerdam geniet van haar vakantie

Jutta Leerdam is allang geen onbekende meer in Nederland met haar fantastische prestaties op het ijs, waarbij zij niet van opgeven weet. Zo won zij in totaal vijftien wedstrijden op de 1000 meter en werd zij op deze afstand uiteindelijk voor de tweede keer op rij wereldkampioen. Na dit intense seizoen heeft de Nederlandse blondine wel wat rust verdiend en daarom heeft zij dan ook het vliegtuig gepakt naar Miami. Waar zij alle ogen op haar richtte tijdens een modeshow van het merk BOSS.

 

Na een aantal dagen vertoeven in deze Amerikaanse stad is Jutta doorgereisd naar Mexico voor een chill vakantie met haar vriendinnen. Hier heeft zij haar schaatspak duidelijk onderaan haar stapel met kleding gelegd, want de blondine is veelal te bewonderen in badkleding. En nu heeft de schaatsster weer een stijlvolle outfit uit de kast getrokken. Sterker nog: Jutta Leerdam en haar vriendinnen trekken hier even de aandacht mee op Instagram.

Op de foto in haar Instagram Story zijn Jutta Leerdam en haar vriendinnen in een zwarte outfits te bewonderen. Jutta haar jurk valt strak over haar lichaam en is laag uitgesneden bij de hals, waardoor haar curves maar te goed zichtbaar zijn en een fenomenaal resultaat oplevert. Ook haar vriendinnen Zoë Schouw en Nienke Berghout zien er fantastisch uit in hun zwarte jurkjes. Eén ding is zeker: deze dames zullen hoofden laten draaien wanneer ze voorbij lopen.

Maar wij zijn niet de enige die Jutta haar vakantie foto’s op Instagram kunnen waarderen. De blondine heeft iedere foto op vakantie namelijk ruim 300.000 likes met duizenden lovende reacties over haar fantastische figuur. En dat is iets wat wij maar al te goed kunnen begrijpen. Jutta haar strakke taille en afgetrainde benen zijn dan ook echt een genot om naar te kijken. Zie hieronder de mooie foto van Jutta en haar vriendinnen in het strakke jurkje (bron: Instagram):

Jutta Leerdam vriendinnen