De carrière van Virgil van Dijk

Virgil van Dijk heeft al een aardige carrière op zijn naam staan. Zo is hij aanvoerder van Oranje en speler van de Engelse club Liverpool, waarmee hij het met het winnen van de Champions League één van de meest prestigieuze voetbalprijzen ter wereld wist binnen te slepen. Ook is hij een van de beste verdedigers van de wereld.

Hoewel Virgil wel degelijk een ster is op het voetbalveld, verdient hij een peulenschil vergeleken met de absolute toppers. Zo verdiende Lionel Messi al 127 miljoen en zit Ronaldo rond de 109 miljoen euro per jaar. Van Dijk zit hier nog een stuk onder met een salaris van 13.3 miljoen euro per jaar. Naar verluidt bedraagt het eigen vermogen van Virgil van Dijk ongeveer 49.5 miljoen pond. Met dit geld kon Virgil van Dijk dan ook een prachtige miljoenenwoning kopen in hartje van Amsterdam.

Miljoenenwoning in het hartje van Amsterdam

Virgil van Dijk betaalde voor zijn miljoenenwoning aan de Amsterdamse grachten een prijs van 1.925.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van ruim 1,5 miljoen. Voor dit geld heeft hij een woonoppervlakte van 173 vierkante meter, verdeeld over twee woonlagen, met in totaal zeven kamers. In totaal beschikt het grachtenpand over vier slaapkamers en twee badkamers. Het huis is van alle luxe voorzien en heeft dan ook een prachtige keuken met alle denkbare inbouwapparatuur en vier meter hoge ramen in de woonkamer, wat zorgt voor een prachtig uitzicht over Amsterdam.

Maar hier blijft het niet bij. Er bevindt zich op de begane grond van het huis namelijk ook een echte thuisbioscoop waar hij mooi de wedstrijden terug kan kijken. Tot slot is er ook een riante achtertuin van 135 vierkante meter aanwezig, gelegen op het noordwesten. Kortom, echt een pareltje in het centrum van Amsterdam, waardoor we zeker even binnen moeten kijken! Hieronder een aantal foto’s of kijk op de website van Bekendeburen:

woning virgil van dijk amsterdam

woning virgil van dijk amsterdam