Steven Brunswijk zoenend met een andere vrouw gezien

We beginnen even met de ophef over Steven Brunswijk de afgelopen paar dagen. Hij kwam in opspraak doordat er een video rondging waar op te zien is dat hij uitgebreid aan het zoenen is met een andere vrouw dan die waar hij mee getrouwd is. Dit terwijl zijn vrouw Ayla in de buurt was. Dit kwam als een shock voor iedereen. Dat je vreemd kon gaan zo dicht in de buurt van je vrouw, bizar! Maar toch bleek het verhaal anders te zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Steven Brunswijk (@steven_brunswijk)

Steven en zijn vrouw hebben samen gereageerd op het incident en ze vertellen dat ze elkaar dit gunnen. Ze zouden een soort van open relatie hebben waarin dit gewoon kan. Steven liet weten dat zijn vrouw Ayla ook naast hem stond te zoenen met een andere vrouw.

De villa van Steven en Ayla

Steven Brunswijk woont samen met zijn vrouw Ayla in een riante villa in Tilburg. De villa is omringd door natuur. Ze kochten de Brabantse villa voor een bedrag van 525.000 euro.

woning-steven-brunswijk

De woonoppervlakte van de villa is 216 vierkante meter met vier kamers, waaronder drie slaapkamers en één badkamer mét bubbelbad. Dit is allemaal verdeeld over twee woonlagen met een zolder én kelder.

De keuken van de villa is voorzien van diverse moderne inbouwapparatuur en in de winter hoef je ook geen kou te vatten, er is namelijk vloerverwarming. De grote glazen pui zorgt voor een prachtig uitzicht op de achtertuin waar een grote bospartij te zien is. Verder beschikt de woning over een ruime garage welke ook als hobbyruimte of kantoor kan dienen.

Zie hieronder een aantal foto’s van de woning:

steven brunswijk villa tilburg

villa steven brunswijk