De carrière van Ruth Jacott

Ruth Jacott, Surinaams-Nederlandse zangeres, is voor al bekend vanwege haar vertolking van het nummer “Vrede” tijdens het Eurovisie Songfestival in 1993. Haar carrière begon een aantal jaar daarvoor toen ze in 1986 samen met het VARA-team de eerste prijs won op het Knokke Festival. Al snel kreeg ze meer bekendheid en zowel voor als na haar vertegenwoordiging op het Songfestival heeft ze veel in het theater gestaan.

Naast haar professionele muzikale carrière is Ruth Jacott ook geen vreemde op de Nederlandse televisie. Zo heeft ze bijvoorbeeld meegedaan aan De Beste Zangers van Nederland (2011), Het Perfecte Plaatje (2021) en was ze onlangs één van de centrale gasten in Klassiekers met Kleinsma (2023). Nu heeft Ruth Jacott haar prachtige woning in Capelle aan den IJssel te koop gezet en kunnen we in haar prachtige woning binnenkijken.

Binnenkijken in de woning van Ruth Jacott

Ruth Jacott neemt afscheid van haar prachtige appartement in Capelle aan den IJssel. Het appartement is onlangs verkocht voor een mooie prijs van maar liefst €485.000,-; een goede €60.000 meer dan de initiële vraagprijs van €425.000,- (vermeld op Funda). Dat is altijd lekker meegenomen.

woning ruth jacott te koop funda capelle aan de ijssel

Het appartement zelf is gelegen op de achtste verdieping en heeft een adembenemend uitzicht over Rotterdam, de perfecte plek om de prachtige skyline te bekijken. In totaal heeft de woning een woonoppervlakte van 119 vierkante meter en bestaat het ui drie kamers. Het appartement heeft dus altijd voldoende ruimte gehad voor Ruth om goed te kunnen ontspannen en te genieten van haar privacy.

De keuken in het appartement is luxe en van alle gemakken voorzien, waardoor Ruth Jacott haar culinaire vaardigheden kan uiten en genieten van het bereiden van heerlijke maaltijden. Bovendien is het appartement uitgerust met vloerverwarming én vloerverkoeling, wat zorgt voor een aangename temperatuur regeling gedurende het hele jaar. Ruths verfijnde smaak en stijl is goed terug te zien in dat ze haar appartement op een zeer smaakvolle manier heeft ingericht, met oog voor detail en comfort. Moet je onderstaande foto’s van haar appartement maar eens bekijken. Ben je benieuwd naar meer foto’s? Bekijk de foto’s hieronder of ga naar de website van Bekendeburen:

binnenkijken woning Ruth Jacott

binnenkijken woning Ruth Jacott